03 / 05 / 2024

Esenler için toplantı

Esenler için toplantı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacağı bir toplantı ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6 yılda Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetleri anlatacak.

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm için toplantı gerçekleşti!

Narlıdere'nin dört mahallesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için vatandaşlar bir araya geldi. 

İstanbul'da deprem için yol haritası belirleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde Deprem ve Doğal Afet Komisyonu ile İstanbul’da kentsel dönüşüm ve deprem konusundaki yol haritasının belirlenmesi için toplantı gerçekleşti. 

TUBİTAK için toplantısı odası inşa ediliyor!

Ankara Mamak'ta bulunan binası için toplantı odası yapılmasına karar verilmişti. Toplantı odasının tadilatının Temmuz ayında tamamlanması bekleniyor. 

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ankara'nın yeni adliyesi için çalışmalar başladı!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet yeni adliye binası için toplantı düzenledi. Feyzioğlu, yeni adliye binası için çalışmaların başladığını açıkladı.

Galatasaray, Riva ve Florya arazileri için toplantıya başladı!

Galatasaray Kulübünde, mali darboğazdan çıkabilmek için planlanan Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi projelerinin görüşüleceği olağanüstü genel kurul başladı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Konutları için toplantı yapıldı!

Çanakkale Ayvacık Belediyesi ilçede yapılması planlanan TOKİ konutları için bilgilendirme toplantıları yapıyor. TOKİ konutları hakkında bilgi almak isteyen herkes Ayvacık Belediyesi'nden gerekli detaylı bilgiyi alabiliyor.

Tarsus Devlet Üniversitesi ve organize sanayi için toplantı yapıldı!

MERSİN Tarsus'ta Tarsus Devlet Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi'ye yönelik istişare toplantısı düzenlendi. Tarsus Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi için yerleşke, imar durumları, gelişme alanları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Düzce Üniversitesi'ne inşa edilecek cami için toplantı yapıldı!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz da katıldı...

Kenan Kalı: Kenti ileriye götürmek için toplantılar düzenlenmeli!

İzmir'in iş dünyasına sahip çıkması gerektiğini belirten Kalı, "Kenti ileriye götürmek için kanaat önderleri toplantılar düzenlemeli" dedi.

Başarır ve Eko İnşaat Fikirtepe projeleri için uzlaşma toplantısı!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde Başarır İnşaat ve Eko İnşaat firmaları davet edilerek aynı adada faaliyet gösterdiklerinden birleşerek veya birbirlerine devrederek yatırımın gerçekleştirilmesi için toplantı düzenlendi...

Esenler için toplantı Haberi

Esenler için toplantı

Kentsel dönüşümden kamu binalarına, kültür sanat faaliyetlerinden sağlık hizmetlerine, sosyal projelerden spor tesislerine kadar hayatın her alanındaki yatırım ve hizmetlerle huzur ve umut şehri haline gelen Esenler'in son 6 yıldaki büyük dönüşüm ve değişimi, büyük bir toplantı ile kamuoyuna sunulacak. İlçenin çehresini değiştiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “6 Yılda Esenler Çok Değişti” sloganıyla gerçekleştireceği bir toplantı ile göreve gelişinin yıldönümünde hem 6 yıllık yatırım ve hizmetlerini anlatacak, hem de ileriye dönük projelerini açıklayacak. 


Esenler’deki dönüşüm ve değişimin görsel olarak da sunulacağı gecede, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu 40 yılda yapılabilecek hizmetleri 6 yıla nasıl sığdırdıklarının öyküsünü davetlilerle paylaşacak. Toplantıda Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacak.




Adres: Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi N. Hatun Mah. Esenler-İstanbul

Tarih:...