03 / 05 / 2024

esenler inşaat kazası

esenler inşaat kazası

İstanbul Esenler’de bir inşaatın istinat duvarının çökmesiyle yolda göçük meydana geldi. İnşaat sahasının çevresinde bulunan binalar tedbir amaçlı boşaltılırken, evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlar sokağa döküldü.

Esenler'de boşaltılan 4 binadaki vatandaşlar bu akşam evlerine girebilecek!

Esenler Kemer Mahallesi'nde inşaatın istinat duvarında meydana gelen çökme sebebiyle tedbir amaçlı boşaltılan 4 binadaki vatandaşlar akşam saatlerinde evlerine girebilecek.

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. kuruldu!

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu.

Bilecik'te inşaat kazası: 1 ölü!

Bilecik'te meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Sivas'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Sivas Eğri Köprü Mahallesi'nde meydana gelen inşaat kazasında 1 işçi yaşamını yitirdi...

Adana Seyhan'da inşaat kazası: 1 ölü!

Adana’nın Seyhan ilçesinde, inşaatta çalışan 65 yaşındaki Mehmet Kapukaya (65), inşaatı devam eden apartmanın sekizinci katından zemine düştü. Kapukaya hayatını kaybetti.

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Esenler'de kafaları karıştıran inşaat!

Dört Yaka Esenler Meydan projesinde “fazla inşaat hakkı” iddiaları gündem oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) tespit ettiği imara aykırılıklar ve usulsüzlüklere karşın projenin inşaatı devam ediyor. 

Ordu'da inşaat kazası: 1 ölü! 

Ordu'nun Altınordu ilçesinde inşaat halindeki bir binadan düşen Emre Sançar isimli işçi yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Derince'de inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli Derince'de çalıştığı inşaatın 2’nci katından düşen Şinasi Aydın yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şırnak'ta inşaat kazası: 4 yaralı!

Şırnak'ta bir inşaatın çatı kısmının çökmesi nedeniyle 4 işçi yaralandı. 

Adana'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Adana Seyhan'da, inşaat halindeki binanın boşluğuna bir kadın düştü. 4 metre derinliğe düşen kadın yaralandı.

Balıkesir Burhaniye'de inşaat kazası! 1 yaralı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.

En çok iş kazası inşaat sektöründe! 

Hak-İş Konfederasyonu tarafından hazırlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Raporu"nda, iş kazalarında, ilk sırada inşaat sektörünün yer aldığı belirtildi.

esenler inşaat kazası Haberi

esenler inşaat kazası

İstanbul Esenler’de bir inşaatın istinat duvarının çökmesiyle yolda göçük meydana geldi. İnşaat sahasının çevresinde bulunan binalar tedbir amaçlı boşaltılırken, evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlar sokağa döküldü.


Olay, saat 02.00 sıralarında Kemer Mahallesi 905 Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre bir bina inşaatının istinat duvarının çökmesiyle yolda göçük meydana geldi. Göçük esnasında inşaatın yanında bulunan binalarda sallantı ve çatırtı seslerinin gelmesi üzerine binalar tedbir amaçlı boşaltıldı. Evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlar sokağa döküldü. İhbar üzerine olay yerine polis itfaiye ve zabıta ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri çökme tehlikesi olan binaların önüne şerit çekerek inşaat alanında inceleme yaptı. Bu sırada inşaat temelinde bir su borusunun patlaması daha büyük bir tehlike oluşturmasına neden oldu. Olay yerine gelen İSKİ ekiplerinin suyu kesmesiyle tehlikenin...