02 / 05 / 2024

esenler ispark otopark

esenler ispark otopark

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi’nin  hayata geçirdiği park, zemin altı otopark ve Pazar yeri projesinin inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos itibariyle geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak...

İSPARK otopark ücretlerine zam yolda! Otopark ücretleri 28 TL'den 45 TL'ye yükselecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 63'e kadar zam yapılmasını talep etti. Bu durumun gerçekleşmesi halinde otopark ücretleri 28 TL'den 40 TL'ye yükselecek.

İstanbullulara yüzde yüz zam şoku! İSPARK otopark ücretleri isyan ettirdi! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

İBB iştiraki İSPARK otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. İstanbul'da bazı yerlerde 25 lira olarak belirlenen park ücreti 50 ve 60 TL'ye kadar yükseldi. Peki, İSPARK ücretleri ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Atar tarafından kuruldu.

Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.

Esenler'in otopark sorunu çözülecek!

AK Parti Esenler Belediye Başkanı ve başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, seçim sürecini ve yeni projelerini anlattı.

Esenler'e 350 araçlık otopark!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi’nin  hayata geçirdiği park, zemin altı otopark ve Pazar yeri projesinin inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Esenler'e 150 bin metrekare otopark!

Son 9 yılda Esenler'e kapalı ve açık olmak üzere yaklaşık 113 bin metrekare otopark inşa edildi. İlçede 37 bin metrekare iki ayrı kapalı otoparkın inşaatı da sürüyor. 

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Otoparkı imar planı askıda!

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Açık Otoparkı'nın 7 bin 884 metrekare alanını kapsayan 1421 ada, 3 parsele ilişkin Ticaret Alanı amaçlı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

İSPARK'tan Üsküdar'a 216 araçlık otopark!

Üsküdar Belediyesi’nin tamamlanan yeni binasının altında bulunan 216 araçlık otopark İSPARK tarafından işletmeye açıldı. 216 araçlık katlı otopark, modern görünümü ve güvenlik ekipmanlarıyla sürücülere hizmet verecek.

BELSA Otoparkı yeniden ihaleye çıkıyor

Eylül ayında 159 bin TL ile Esenler İletişimin 3 yıllığına kiraladığı BELSA Otoparkı, 4 Kasım'da yeniden ihaleye çıkacak. Esenler İletişim 3 yıllık teminat olan 5 Milyon 724 Bin TL'yi yatırmayınca ihale iptal oldu.

Esenler Menderes Parkı otopark imar plan tadilatı askıda!

Esenler Menderes Parkı Zeminaltı Katlı Otopark Projesi plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı dün askıya çıktı.

esenler ispark otopark Haberi

esenler ispark otopark

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi tarafından Esenler’de inşaatı tamamlanan Menderes Parkı Zemin Altı Otoparkı ve Pazar Yeri hizmete açıldı

PARK ET, METRO İLE DEVAM ET

Esenler’de otopark sıkıntısına büyük çözüm getiren 350 araçlık Menderes Zemin Altı Katlı Otoparkı 12 saat 10 lira karşılığında hizmet veriyor. Araçlarını otoparka bırakan sürücüler yürüme mesafesinde bulunan Esenler Menderes Metrosu ile istedikleri güzergaha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabiliyor. Vatandaşlar, Metro ile Havalimanı güzergahına,  Aksaray yönüne, Yenikapı istasyonuna, buradan aktarma yaparak Marmaray ile Anadolu yakasına trafik sıkışıklığına girmeden kısa zamanda gidebiliyor.
 
İSPARK tarafından işletilecek olan 350 araç kapasiteli Esenler Menderes Zemin Altı Katlı Otoparkı’nda 24 saat boyunca hizmet...