04 / 05 / 2024

Esenler kentsel yenileme

Esenler kentsel yenileme

Esenler Belediyesi’nin 2015 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Hep ileriye bakıyoruz. Hayallerimize sınır koymuyoruz" dedi.

Esenler'de dönüşüm hızla sürüyor!

Esenler Belediyesi'nin Çevre Bakanlığı, TOKİ ve İBB ile birlikte yürüttüğü projelerin yanında Esenler Belediyesi'nin "Çocuklarınıza tabut değil, güvenli konut bırakın" sloganıyla yürüttüğü kentsel yenileme çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Esenler'de 60 bin konut dönüştürülecek! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından Esenler'deki dev kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve Esenler kentsel dönüşüm projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

Esenler kentsel dönüşümde kuralar çekildi! 

Esenler’de kentsel dönüşüm projesi dahilinde 531 konutun sahipleri belli oldu. Program dahilinde Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu. 

Esenler kentsel dönüşümde kuralar yarın çekiliyor!

"Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler” projesi ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri belli oluyor. Proje dahilinde 531 konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Esenler Kentsel Dönüşüm Projesinin temeli atıldı!

Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 konut projesinin temeli atıldı. 

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

İBB, Esenler kentsel dönüşüm projesine dava mı açtı?

İBB, en yükseği 6 kat ve tamamen yatay mimari olan Esenler’de vatandaşların hayatını kurtaracak kentsel dönüşüm projesini durdurmak için dava açtı.

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

TOKİ Esenler kentsel dönüşüm ihalesi 18 Haziran'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler kentsel yenileme Haberi

Esenler kentsel yenileme

Esenler Belediyesi’nin 2015 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. Faaliyet Raporu'nun sunumunu yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Hep ileriye bakıyoruz. Hayallerimize sınır koymuyoruz" dedi.


Esenler Belediye Meclisi’nin 5. Seçim Yılı 3. Dönem Meclisi Nisan ayı toplantılarının ikinci birleşiminde Esenler Belediyesi’nin 2015 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu görüşüldü. Esenler Belediye Meclis Salonu’nda Meclis Başkanı Murat Gülkıran’ın başkanlığında yapılan Meclis Toplantısı, Esenler Belediyesi'nin son 7 yılda yapılan hizmet ve yatırımların sunulduğu sinevizyon gösterimiyle başladı. 7 yılda hayata geçirdiği 700 projeden kesitlerin sunulduğu gösteriminin ardından AK Parti Grubu adına Osman Gökçebaş, CHP Grubu adına ise Mustafa Usta söz aldı ve yıllık faaliyet raporu hakkında görüşlerini dile getirdi.


GÖKSU: NOTU MİLLET VERİR

2015 Yılı Faaliyet Raporuyla ilgili olarak Meclis'e sunum...