04 / 05 / 2024

esenler kura çekilişi

esenler kura çekilişi

Esenler’deki Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım’da yer alan konutların kura çekilişleri gerçekleştirildi...

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişi tam gaz! Tuzla, Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy 2023 kura takvimi!

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişi tam gaz devam ediyor. İşte tek tek açıklanan Tuzla, Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy 2023 kura takvimi...

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları kura çekilişi!

İnşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Mahallesi Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. Kura çekimi 2 gün süren projeyi Esenler Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürütüyor.

Esenler Emlak Konutları kura çekilişi gerçekleşti!

Toplamda 2 bin 373 konut ve 55 işyerinden oluşacak olan Esenler Emlak Konutları kura çekilişi 31 Mart – 1 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşti. Projede 760 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi!

Toplamda bin 403 konut ve 32 iş yerinin kura çekilişi ile sahiplerini belirleyeceği projede Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürütüyor. Emlak Konut Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi başladı.

Esenler Emlak Konutları Havaalanı Mahallesi kura çekilişi!

Esenler Emlak Konutları Havaalanı Mahallesi kura çekilişi ile 2 bin 358 konut ve 42 işyeri için hak sahipleri belli olacak. Erken ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanan proje 57 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Emlak Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi ne zaman?

Dairelerin 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Peki Emlak Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi ne zaman?

Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi ne zaman?

Esenler Havaalanı Konutları 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Kurayla satışa sunulan projede teslimler 2016 yılında yapılacak. Peki Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi ne zaman?

2016 Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi!

2016 Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi 31 Mart'ta yapılacak. Toplamda 2 bin 358 adet konut ve 42 işyerinin satışa çıkarılacağı projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Kütahya 3.Etap TOKİ Konutları için kura çekilişi yapılacak!

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Belediye ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğince geçen yıl inşaatına başlanan 196 dairelik 3.Etap TOKİ Konutlarının yapımı tamamlandı. Kura çekilişi Gediz Kültür Merkezinde 14 Ekim 2014 Salı günü saat 17.00'da yapılacak.

Gediz TOKİ Konutları kura çekilişi 14 Ekim'de!

Gediz Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yapımı tamamlanan üçüncü etap 2+1 konutların kura çekilişi için tarih belirlendi. Çekiliş, noter huzurunda 14 Ekim Salı günü saat 17.00'de Gediz Kültür Merkezinde yapılacak

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar kura çekilişi! 2014!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar kura çekilişi 31 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek. TOKİ Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi için son başvurular 24 Ekim 2014 tarihinde kabul edilecek...

TOKİ Gediz Konutları kura çekilişi 14 Ekim'de!

Gediz Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yapımı tamamlanan üçüncü etap 2+1 konutların kura çekilişi için tarih belirlendi. Çekiliş, noter huzurunda 14 Ekim Salı günü saat 17.00'de Gediz Kültür Merkezinde yapılacak

esenler kura çekilişi Haberi

esenler kura çekilişi

İstanbul Esenler’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. senesinde, 1. Etap 1. Kısım için gerçekleştirilen kura çekilişinden sonra Esenler’deki Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım’da oturacak hak sahipleri de kura çekilişine katılım sağladı. Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde yapılan kura çekilişinde 542 dairenin hak sahibi de belli oldu. Konutları belirlenmiş olan vatandaşlar, yeni ve güvenli konutlarına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Beklenen İstanbul depremine karşı geniş donatı alanlarına sahip, güvenli, yeşille bütünleşmiş, yatay mimari üslubunda, akıllı ve güvenli şehir konseptinde hayata geçirilen konutlar, sene sonuna kadar vatandaşlara teslim edilecek. Konutların alanları 80 ile 125 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Esenler'de 56 bin konut...