28 / 04 / 2024

Esenler milyarlık yatırımlarla yeni bir yaşam alanına kavuşacak

Esenler milyarlık yatırımlarla yeni bir yaşam alanına kavuşacak

Daha yaşanır ve daha güzel bir Esenler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Esenler Belediyesi, yeni dev projelere imza atıyor. Esenler, yaklaşık 2 milyar TL değerindeki yatırımlarla yeni bir yaşam alanına kavuşacak.

İnşaat sektörü yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, TÜİK’in açıkladığı 2022 yılı ilk çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Eren yaptığı açıklamada inşaat sektörünün yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldığını söyledi.

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 18 yılda Tekirdağ'a 23 milyarlık yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada son 18 yılda Tekirdağ'a 23 katrilyon, bugünkü rakamla 23 milyarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

Trabzon Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişeceğini söyledi.

Ordu yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yatırımlarla cazibe merkezi yapacak.

Karasu yeni yatırımlarla Kanal İstanbul ile yarışıyor!

Sakarya'nın Karasu ilçesi yeni yatırımlarla adeta Kanal İstanbul projesi ile yarışıyor. Proje Bazlı Teşvik Sistemi'yle yaklaşık 5 milyar TL yatırım alan ilçe, iş dünyasının radarına girdi. İlçe yeni yatırımlarla savunma sanayinin başkenti olacak...

Kayseri Kocasinan'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Göreve geldiği günden bu yana Kocasinan’ı adım adım gezerek sıkmadık el, almadık gönül bırakmayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın çehresinin yatırımlarla değiştiğini söyledi.

Sakarya Arifiye yeni yatırımlarla değerleniyor!

AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye'nin yeni yatırımlarla değerlendiğini söyledi.

TOKİ Trabzon'a 1.5 milyarlık yatırım yaptı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bugüne kadar Trabzon'a yapılan yatırımların tutarını açıkladı. Buna göre, TOKİ bölgede 1.5 milyarlık yatırım inşa etti.

Büyükçekmece Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değiştiriyor.

Mega kentleri uçuran 417 milyarlık yatırım!

AK Parti döneminde İstanbul, Ankara ve İzmir yatırımlardan büyük pay aldı. 16 yılda 3 büyük şehre yapılan yatırımların toplamı 417 milyar TL olarak belirtildi. Bu 3 mega kentte Türkiye nüfusunun yaklaşık dörtte biri yaşıyor.

Esenler milyarlık yatırımlarla yeni bir yaşam alanına kavuşacak Haberi

Esenler milyarlık yatırımlarla yeni bir yaşam alanına kavuşacak

Son 7 yılda Hükümet Konağı’ndan devlet hastanesine, askerlik şubesinden kültür merkezlerine kadar ilçe halkının yıllardır eksikliğini hissettiği projelerin hizmete açıldığı Esenler, yeni hizmetlerle artık çok daha zengin!

1. KENTSEL DÖNÜŞÜM

Ülkemizdeki kentsel dönüşüm seferberliğinin başlatıldığı Esenler Havaalanı Mahallesinde kentsel dönüşüm alanı için devletin şimdiye kadar 760 milyon TL. yatırım yaptığı belirtildi. Haziran’da teslim edilmeye başlanması planlanan konutlar, şimdiden bölgenin çehresini değiştirdi.

2. TAZİYE EVİ

Esenler İlçesinde vefat eden kişilerin aile ve akrabaları için özel olarak tasarlanan taziye evi Esenler’de büyük bir açığı kapatacak. Bay, bayan salonlarından abdesthanesine, mutfağından mescidine kadar tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte tasarlanan taziye evi ile Esenler önemli bir sorunu gidermiş olacak.

3. ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ

Esenler Belediyesi, engelli vatandaşlarla sosyal yaşam arasındaki engelleri kaldırmaya devam ediyor. Kemer’de 15 milyon TL. yatırımla...