29 / 04 / 2024

esenler MSN Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

esenler MSN Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MSN Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin lTL 'lik sermaye ile Nene Hatun Mahallesi Kemal Hatipoğlu Caddesi Esenler adresinde kuruldu.

Esenler Güngören Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güngören Mahallesi Rezerv Yapı Alanında yer alan taşınmazların bulunduğu Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli UİP göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Çiftehavuzlar Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu proje için sözleşme Bedeli 6 milyar 396 milyon TL+KDV şeklinde açıklandı.

Esenler'de 175 milyon TL'ye arsa ve üzerindeki yapı satılıyor! İhalesi 2 Mart'ta!

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Atışalanı Mahallesinde yer alan arsa ile üzerindeki bodrum+zemin+1 normal katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi 1. Etap Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Çiftehavuzlar Mahallesi 1. Etap Rezerv Yapı Alanı içerisinde yer alan 11998, 11999, 13160, 13166, 13171 parseller ve 1422, 1427, 1428, 1432 ve 13739 parsellerin bir bölümü ile Bir Kısım Tecil Harici Alana ilişkin 1/5000 ölçekli  Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkar

Esenler 15 Temmuz Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, 15 Temmuz Mahallesi, 1. Etap Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Uybar İnşaat Emlak Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Uybar İnşaat Emlak Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uybar İnşaat Emlak Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Esenler'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenler ilçesi, Tem Otoyolu Güneyi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu Değişikliği 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

esenler MSN Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

esenler MSN Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


MSN Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  50 bin liralık sermaye ile Mustafa Murat Kuş tarafından 8 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


MSN Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu: inşaat ve taahhüt ve müteaahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


MSN Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  adres: Nene Hatun Mahallesi Kemal Hatipoğlu Caddesi No:30/B...