22 / 05 / 2024

Esenler otogar yönetimi ihtarname

Esenler otogar yönetimi ihtarname

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, sözleşmenin bitmesine rağmen Esenler Otogarı'nın işletmesini devretmeyen yönetime, ihtarname gönderildiği belirtildi.

Esenler Otogarı'nı İBB İştiraki İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ işletecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini ihaleye çıkardı. Yapılan ihaleyi yıllık 27 milyon TL bedelle İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ kazandı.

Esenler Otogarı'nda yıkım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin devraldığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmalarına başlandı. Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı'nda dönüşümü başlattık'' dedi.

Esenler Otogarı işletmecileri Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmak istiyor!

Yap-işlet-devret süresi bitince Esenler Otogarı İBB’ye devredildi. Buradaki işletmeciler ise sorunlarının çözülmesini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmayı istiyor: 2 bin 24 işyerinin yaklaşık olarak 100 milyon doları burada yatıyor.

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti! 

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti. Yüzlerce dükkan, ofis ve yazıhane bulunan otogardan dev kira geliri bekleniyor. 

İBB'den Esenler otogar yönetimine ihtarname: 3 gün içinde teslim edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, sözleşmenin bitmesine rağmen Esenler Otogarı'nın işletmesini devretmeyen yönetime, ihtarname gönderildiği belirtildi.

Esenler Otogarı taşınacak ve dönüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı'nı, hızlıca taşınma ve dönüşmesini yapıp, yüksek teknoloji merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

Esenler Otogarı yıkıldı, yıkılacak!

23 yıldır hiç bakım görmeyen Esenler'deki İstanbul Otogarı ayakta durmakta zorlanıyor. Otogarın kirişlerindeki çatlaklar ürkütücü boyutta.

Welt Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Welt Proje Yönetimi Limited Şirketi, Mehmet Turan ve Yusuf Adil Zeyrek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

Esenler Otogarı'nın tahliye kararı yargıya taşınacak!

Avrasya Terminal İşletmeleri Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım, Esenler Büyük İstanbul Otogarı'nın 15 gün içinde tahliye edilmesi kararını yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Harem ve Esenler otogarı tarih oluyor!

1970’te hizmete giren İstanbul’un ilk otogarı Harem ile günlük ücretleriyle sürekli tartışılan Esenler otogarı tarih oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde planlanan 6 yeni otogar projesinden 3’ü masaya yatırıldı.

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berna Öner ve Recep Çalışkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlyas Koç, Can Koçhisarlı Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Temmuz'da Bakırköy'de kuruldu.

Apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi?

Apartman çatısına konulan çanak anten, zaman zaman anayapıya zarar verdiği sebebi ile yönetim tarafından kaldırılmak istenebiliyor. Peki, apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi? Yönetimin bu konuda yetkisi var mı?

Esenler otogar yönetimi ihtarname Haberi

Esenler otogar yönetimi ihtarname

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sözleşmesinin bitmesine rağmen Bayrampaşa’da yer alan Esenler Otogarı'nın işletmesini devretmeyen Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği ile Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.’ye ihtarname gönderdi. Otogarın üç gün içerisinde boşaltılması gerekiyor.

Sputniknews'te yer alan habere göre, Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın otoparkı, İBB Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda yargı sürecinin tamamlanmasının ardından 8 Ağustos günü resmen İBB şirketlerinden İSPARK'a devredildi. Otogarı işleten Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği ile Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş'nin 25 yıllık işletme sözleşmesinin 5 Mayıs 2019 tarihinde dolmasından sonra güvenlik ve hijyen sorunları yaşanan otogarın nasıl ve kim tarafından işletileceği akıbetinin ne olacağı tartışma konusuydu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun taşınacağını ve teknoloji merkezine dönüştürüleceğini açıkladığı Bayrampaşa Otogarı için 23 Ağustos 2019 günü yeni bir adım daha atıldı.

Uluslararası...