06 / 05 / 2024

esenler otogarında bayram yoğunluğu

esenler otogarında bayram yoğunluğu

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda bayram hareketliliği erken başladı. Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyenler, otogarda hareketliliğe neden oldu. Kimi firmalar ek seferlerle bayram yoğunluğuna karşı tedbir aldı.

Gram altın, çeyrek altın fiyatlarında bayram depremi! Piyasa uzmanı rakam verdi ve uyardı! Gram altın 2.500 TL olur mu?

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatlarında yeni rekor yazıldı. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

65 yaş maaşı ve engelli aylığında bayram müjdesi: Hangi maaş kaç TL oldu? Şimdi yatacak rakamlara bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bayram öncesinde 65 yaş maaşı ve engelli aylığı alanlara son dakika müjdesini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Yaşlı ve engelli aylıklarında bayram müjdesi: Resmen hesaplara yatıyor! Tam 4.8 milyar TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bayram öncesi yaşlı ve engelli aylıklarında beklenen müjdeyi verdi. Peki kime kaç TL yatacak? İşte o rakamlar... 

A101'de iğneden ipliğe Ramazan Bayramı indirimi başladı! Bayram şekeri, Persil ve beyaz peynir...

A101 merakla beklenen Ramazan Bayramı kataloğunu yayımladı. A101'de Ramazan Bayramı kapsamında bayram şekeri, Persil ve beyaz peynir başta olacak şekilde pek çok ürüne indirim geldi. Peki A101'de bu hafta hangi ürünler indirimde? 

Altın fiyatlarında bayram sonrası yeni dönem! İslam Memiş duyurdu: Sürpriz geliyor

Altın fiyatlarında bayram sonrası sürpriz geliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

İstanbul'un göbeğinde konut imarlı iki arsa satılıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Havalanı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Esenler Havalanı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Otobüs biletlerinde bayram kıyameti koptu! 400 TL'lik bilet 800 TL'ye fırladı!

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde yoğunluk devam ediyor.

Gram altında bayram sonrası için çarpıcı uyarı! Altını olanlar da altın alacaklar da şimdi bakın: Yeni rakam verildi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ile ilgili konuştu. Bayram sonrasına dikkat çeken Memiş, henüz her şeyin bitmediğini söyledi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor.

Esenler otogarından Almanya'ya seyahat dönemi! 100 Euro'dan başlıyor!

Yaz mevsiminin gelmesiyle yurt dışına seyahatlerin yoğunluğu başladı. Yetkililer İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüsün olduğunu ve bunların yaklaşık 140 tanesinin yurt dışına kalktığını belirtiyor. Ayrıca en ucuz biletin ise 100 Euro'dan başladığı kaydediliyor.

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Mayıs demir fiyatları

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden demire son zamanlarda peş peşe indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakılırken müteahhitler fiyatlar karşısında bayram etti.  Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 18 Mayıs 2023 demir fiyatları.

esenler otogarında bayram yoğunluğu Haberi

esenler otogarında bayram yoğunluğu

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda bayram hareketliliği erken başladı. Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyenler, otogarda hareketliliğe neden oldu. Kimi firmalar ek seferlerle bayram yoğunluğuna karşı tedbir alırken, bazı firma sahipleri tatil süresinin kısa olması sebebiyle işlerin umdukları gibi olmadığından şikayet etti.


Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda hareketlilik erken başladı. Bayramı memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıktı. Kimi biletini aylar öncesinden gidiş-dönüş olarak satın alırken kimileri de bilet bulma telaşı yaşadı. Otobüs firma yetkilileri, ek seferlerle yoğunluğa karşı tedbir aldıklarını aktarınken bazı firma yetkilileri kısa süreli tatil sebebiyle bilet satışlarının beklentinin altında olmasından şikayet etti.


Ailesiyle birlikte bayram tatili için Malatya'ya gitmeye hazırlanan Şükrü Aydın, "Bir ay öncesinden ayırttık ama ona rağmen sıkıntı vardı. Bayram öncesi kalabalık yollar. Havayolları...