02 / 05 / 2024

Esenler otopark projeleri

Esenler otopark projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi’nin  hayata geçirdiği park, zemin altı otopark ve Pazar yeri projesinin inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Esenler'e 150 bin metrekare otopark!

Son 9 yılda Esenler'e kapalı ve açık olmak üzere yaklaşık 113 bin metrekare otopark inşa edildi. İlçede 37 bin metrekare iki ayrı kapalı otoparkın inşaatı da sürüyor. 

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Esenler'de 255 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje hayata geçirecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Atar tarafından kuruldu.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ İstanbul Esenler 4. Etap ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Esenler'in otopark sorunu çözülecek!

AK Parti Esenler Belediye Başkanı ve başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, seçim sürecini ve yeni projelerini anlattı.

Esenler'e 350 araçlık otopark!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi’nin  hayata geçirdiği park, zemin altı otopark ve Pazar yeri projesinin inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Esenler'e 150 bin metrekare otopark!

Son 9 yılda Esenler'e kapalı ve açık olmak üzere yaklaşık 113 bin metrekare otopark inşa edildi. İlçede 37 bin metrekare iki ayrı kapalı otoparkın inşaatı da sürüyor. 

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Esenler otopark projeleri Haberi

Esenler otopark projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi tarafından Esenler’de inşaatı tamamlanan Menderes Parkı Zemin Altı Otoparkı ve Pazar Yeri hizmete açıldı

PARK ET, METRO İLE DEVAM ET

Esenler’de otopark sıkıntısına büyük çözüm getiren 350 araçlık Menderes Zemin Altı Katlı Otoparkı 12 saat 10 lira karşılığında hizmet veriyor. Araçlarını otoparka bırakan sürücüler yürüme mesafesinde bulunan Esenler Menderes Metrosu ile istedikleri güzergaha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabiliyor. Vatandaşlar, Metro ile Havalimanı güzergahına,  Aksaray yönüne, Yenikapı istasyonuna, buradan aktarma yaparak Marmaray ile Anadolu yakasına trafik sıkışıklığına girmeden kısa zamanda gidebiliyor.
 
İSPARK tarafından işletilecek olan 350 araç kapasiteli Esenler Menderes Zemin Altı Katlı Otoparkı’nda 24 saat boyunca hizmet...