05 / 05 / 2024

Esenler sigara içilen kafe

Esenler sigara içilen kafe

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Esenler'de sigara içildiği için tepki gösterdiği kafenin Galip Öztürk'ün sahibi olduğu Metro Holding'e bağlı bir şirketin franchise şubesi olduğu ortaya çıktı. Peki Esenler zabıtası ceza kesti mi? İşte son durum...

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Esenler Kemer Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Kemer Mahallesi, 6153 Parsel, 370 Ada 11 ve 12 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler projesi için düğmeye bastı. 3 milyar 358 bin 494 bin 83 TL'ye mal olacak projede 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünite yer alacak.

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu proje için sözleşme Bedeli 6 milyar 396 milyon TL+KDV şeklinde açıklandı.

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişi tam gaz! Tuzla, Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy 2023 kura takvimi!

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişi tam gaz devam ediyor. İşte tek tek açıklanan Tuzla, Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy 2023 kura takvimi...

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi 1. Etap Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Çiftehavuzlar Mahallesi 1. Etap Rezerv Yapı Alanı içerisinde yer alan 11998, 11999, 13160, 13166, 13171 parseller ve 1422, 1427, 1428, 1432 ve 13739 parsellerin bir bölümü ile Bir Kısım Tecil Harici Alana ilişkin 1/5000 ölçekli  Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkar

Esenler 15 Temmuz Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, 15 Temmuz Mahallesi, 1. Etap Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Oruçreis Mahallesi (Kamulaştırma) Riskli Alanın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Esenler sigara içilen kafe Haberi

Esenler sigara içilen kafe

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de bir kafeteryada sigara içenleri görünce tepki gösterdi. Erdoğan, "Cezai müeyyidesi var. Kapalı yerde sigara içiyor. Göstere göstere terbiyesizlik yapıyor" diyerek zabıtaların gelerek müdahale etmesini istedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler’de katıldığı açılış programının ardından Esenler Belediyesi’ni ziyaret etti.


Belediye binasına yürüyerek giden Erdoğan, cadde üzerindeki bir kafeteryada sigara içenleri görünce tepki gösterdi. Bunun üzerine yanında bulunan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’ya dönen Erdoğan, kapalı alanlarda sigara içirilmemesi konusunda uyararak, yapılan denetimlerin arttırılmasını istedi. 


Erdoğan, "Cezai müeyyidesi var. Kapalı yerde sigara içiyor. Göstere göstere terbiyesizlik yapıyor. Zabıtalar anında gelecek hemen müdahale edecek. Ya bak orada şimdi oturuyor terbiyesiz herif, Cumhurbaşkanı söylüyor hâlâ içmeye devam ediyor" dedi.


Zabıta o kafeye gitti; sigara içeni bulamadı


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Esenler’de katıldığı tören...