02 / 05 / 2024

esenlerde konutlar yenileniyor

esenlerde konutlar yenileniyor

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, son altı yılda ilçe genelinde 24 binden fazla konutun yenilendiğini belirterek, içinde Türkiye’nin en büyük şehir parkının da bulunacağı bir proje kapsamında 45 bin konutu daha yenileyeceklerini açıkladı.

Şırnak'ta terörden hasar gören konutlar yenileniyor!

Şırnak’ta terör örgütünce tuzaklanan patlayıcılar yüzünden hasar gören binaların yerine yapılan 6 bin 500 konuttan 5 bin 730’u tamamlanma aşamasına geldi. 

Güneydoğu'da hasar gören konutlar yenileniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, terörden zarar gören bölgelerde yapılan çalışmalara ilişkin, “İnsanları çağırıp konuşuyoruz, taleplerini alıyoruz ve onlara yapabileceklerimizi söylüyoruz. Şu anda inşaatlarımız hızla sürüyor. Birkaç ay içerisinde yapmakta olduğumuz evler biter. "

TOKİ Edirne İpsala Konutları'nın yolları yenileniyor!

Kış aylarında gerçekleştirilen onarımların ardından, Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutları'nın alt yolu yeniden onarılıyor. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, asfalt kırığı serilen yolda inceleme yaptı.

Batman Kültür Mahallesi'nde eski konutlar yenileniyor!

Kültür Mahallesinde eski konutların bir bölümü kentsel dönüşüm programı kapsamında yenileniyor. Kentsel dönüşüm programı kapsamında Batman'da, eski apartmanların çoğu yenileniyor.

İzmit TOKİ Konutları'nın yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesinde yer alan TOKİ Konutları ile Ormanköy Konutları arasındaki yolda çalışmalara başladı. 20 bin metreküp kazının yapılacağı çalışmalarda 1,1 kilometre yol asfalt ile kaplanacak.

Zeybek TOKİ Konutları'nın duvarları yenileniyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yıllardır türlü çeşitli sorunlarla boğuşan ve pek çok konuda mağduriyetler yaşayan Zeybek Mahallesi TOKİ Konutları 'nın sakinleri, son zamanlarda olumlu gelişmeler yaşıyorlar.

Esenler kentsel dönüşüm 2013!

5 Ekim 2012’de “Hayatı Yeniliyoruz” sloganı ile dönüşümün başlatıldığı Esenler’de çalışmalar hızla sürüyor. 6 ayrı noktada çalışmaların yürütüldüğü ilçede ilk konut teslimleri yapıldı. Esenlerde konutların 10 yılda yüzde 30’unun yenilenmesi hedefleniyor

Van'da kalıcı konutlar Ağustos sonuna teslim!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Van'da Bostaniçi'nde yapımı süren kalıcı konutları inceleyerek örnek daireyi gezdi. Helikopterle de kenti havadan inceleyen Atalay, "Van ve Erciş, köylerimiz baştan sona yenileniyor. Şu anda Erciş'te 4 bin 888 konut yapıl

KemerPark Esenlerde 456 bin TL'ye 4+1!

2006 yılında Esenlerde Albayrak Yapı tarafından inşa edilen KemerPark Esenlerde  4 oda 1 salon konutların fiyatları 456 bin liradan başlıyor, 512 bin liraya kadar yükseliyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 tipi konutların satışları tamamlandı

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarına yeni 23 başvuru

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuru sayısı 413'e yükseldi.

esenlerde konutlar yenileniyor Haberi

esenlerde konutlar yenileniyor

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul’un en büyük ilçelerinden birisi olan ve yapı stokunun son derece problemli olduğu Esenler’de olası depreme yönelik hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Göksu, 1999 Marmara depremi ve 2011 Van depreminin ardından deprem hazırlıklarının sorgulanır hale geldiğini belirterek, 500 bin nüfusuyla İstanbul'un tam ortasında yer alan Esenler’de 30 bin 89 konutun deprem riski taşıdığını söyledi. Göreve başladıkları 2009 yılında yüzde 85 olan riskli yapı oranını, 6 yılda yüzde 72’ye indirdiklerini dile getiren Göksu, bu süre içinde kentsel dönüşüm çalışmalarıyla 24 binin üzerinde konutun yenilendiğini veya yenilenme sürecine girdiğini söyledi. Göksu, bu şekilde 150 bin kişiyi deprem riskinden uzaklaştırarak, güvenli ve sağlıklı konutlara kavuşturduklarını ifade etti. 


Esenler’de yanlış yapılaşma ve mühendislik hizmeti alınmadan inşa edilen konutlara dikkat...