21 / 05 / 2024

Esenlik Şirket Genel Müdürü Hulusi Boyraz

Esenlik Şirket Genel Müdürü Hulusi Boyraz

Esenlik, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve bölgede bulunan illerin ihtiyacını karşılayabilecek Asfalt Plent Tesisi Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Depremden etkilenen illerdeki şirketlerin genel kurullarına iptal imkanı!

Ticaret Bakanlığının yazısı uyarınca, Mart ayının sonuna kadar tamamlanması gereken şirket genel kurulları, bu kuruluşların temsile yetkili yönetim organı üyelerinin istemleri üzerine iptal edilebilecek.

İlk 9 ayda 128 ürünü millileştiren Aselsan'ın bilançosu açıklandı

Dünya genelinde 80 ülkeye satış yapan Aselsan ilk 9 aylık bilançosunu açıkladı. Bu dönemde 128 ürünü millileştiren şirket net karını yüzde 83 artırdı. Şirket Genel Müdürü Haluk Görgün, yılın son çeyreğinde de güçlü bilanço ve öz kaynaklarıyla ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Gökhan Özer, 31 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla, istifa ederek görevinden ayrıldı. Şirket, Genel Müdürlük görevine yeni bir isim atadı. Peki görevinden istifa eden Gökhan Özer'in yerine hangi isim göreve getirildi? İşte Pera GYO'nun yeni genel müdürü...

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

Binance genel merkez kurmak için çalışmalara başladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, genel merkez kurmak için çalışmalara başladı. Binance genel merkez açarak sanal şirket statüsünden kurtulacak. 

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Mistral GYO'nun olağan genel kurulu 15 Ekim'de!

Mistral GYO'nun Yönetim Kurulu, 22 Eylül tarih ve 2021/12 no.lu kararı ile şirket Genel Kurulu'nun 15 Ekim 2021 tarihinde saat 14:00'te şirket genel merkezinde toplanmasına karar verdi.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Haziran'da kapanan şirket sayısı yüzde 116 arttı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Haziran ayında kapanan şirket sayısının  yüzde 116 arttığını dile getirdi. 

TSKB GYO, AVM'lerinde sabit kira indirimi uygulayacak!

TSKB GYO'nun AVM'lerin Nisan-Haziran 2021 döneminde sabit kira indirimi uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 

Esenlik Şirket Genel Müdürü Hulusi Boyraz Haberi

Esenlik Şirket Genel Müdürü Hulusi Boyraz

Esenlik tarafından kurulacak olan Asfalt Plent Tesisi Projesi hakkında bilgiler veren Esenlik Şirket Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “2015 yılında önemli hedeflerimiz var. Özellikle şunu müjdelemek istiyorum. Büyük bir asfalt plent tesisi kuruyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve alt belediyelerin asfalt ihtiyacını karşılayacak bu tesis, bu bölgede karayollarının asfalt ihtiyacını karşılayacak potansiyele sahip olacak. Şu anda yer tahsisini yaptık, tüm alımları bitirdik ve iki ay gibi çok kısa bir zaman diliminde Malatya’ya asfalt plent tesisini kurmuş olacağız” şeklinde konuştu.


‘ASFALT VE MUCUR İHTİYACINI ARTIK ESENLİK KARŞILAYACAK’

Hulusi Boyraz, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Ayrıca mucur fabrikası da kurarak ve asfalt tesisi ile birlikte mucur ocağını da aktif hale getirmiş olacağız. Meston fabrikasında ve ihalelerini almış olduğumuz bütün işlerde mucur ihtiyacımızı kendi bünyemizde üreteceğiz. Meston, asfalt plent tesisi...