01 / 05 / 2024

esentepe gayrimenkul izmir

esentepe gayrimenkul izmir

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş bağlı ortaklıklarından Esentepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş ihaleyi 38 milyon TL bedelle aldı...

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’e 1 milyar Euro’luk proje!

Rönesans Gayrimenkul, İzmir’deki yatırımlarını harekete geçirdi. Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’de 1 milyar Euro’luk proje geliyor.

AND Pastel Esentepe fiyat listesi!

AND Pastel Esentepe projesi AND Gayrimenkul imzasıyla 45 bin metrekare alanda Anadolu Motor Fabrikası'nın arsası üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 1.200 konuttan meydana geliyor. İşte AND Pastel Esentepe fiyat listesi...

AND Pastel Esentepe ödeme kampanyası!

AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Pastel Esentepe projesi Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına katıldı. İşte AND Pastel Esentepe ödeme kampanyası...

Esentepe AND Pastel nerede?

AND Gayrimenkul imzasıyla yükselen AND Pastel projesinde inşaat alanı 250 bin metrekare olarak belirtiliyor. Peki Esentepe AND Pastel nerede?

İzmir Torbalı'da 3.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı, Ayrancılar'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 7 Şubat'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 793 bin 990 TL olarak belirlendi.

AND Pastel Esentepe daire fiyatları 2017!

AND Gayrimenkul imzası taşıyan AND Pastel Esentepe projesi 1.200 daire, mağaza ve ofislerden meydana geliyor. İşte AND Pastel Esentepe daire fiyatları 2017...

Esdem Gayrimenkul Rent A Car İnşaat Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esdem Gayrimenkul Rent A Car İnşaat Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Esentepe ve Yasemin Demirpençe imzasıyla kuruldu.

İzmir'den iki proje en prestijli gayrimenkul yarışmasında!

Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması 'Sign of the City Avvards'ta İzmir'in iki devi, devam eden projeler arasında beş dalda finale kaldı.

Gayrimenkul yatırımcıları rotayı İzmir'e çevirdi!

İzmir ve çevresi son 10 yılda gayrimenkul hareketliliği konusunda dikkat çekici gelişimlere ev sahipliği yapıyor. Özellikle şehir merkezine olan göçlekonut ihtiyacının artması, ulaşım imkânlarının kolaylaşması İzmir’i cazibesini artırdı.

Florya Gayrimenkul İzmir Konak projesinin ÇED toplantısı 18 Ekim'de!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş.,İzmir Konak ilçesi Ankara Caddesi üzerinde İzmir Konak Karma projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı.

İzmir Çeşme'de 4.9 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, Dalyan, İnönü Fahrettin Paşa, Sakarya ve Salyan'da bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. Turistik tesis alanı, konut alanı ve günübirlik tesis alanı gibi imar durumu olan gayrimenkullerin toplam bedeli 4 milyon 928 bin 550 TL olarak belirlendi.

esentepe gayrimenkul izmir Haberi

esentepe gayrimenkul izmir


Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği tarafından 20.02.2013 tarihinde İzmir İli , Gaziemir İlçesi , Akçay Caddesi , Sakarya Mahallesi , 1482 ada 43 numarası parselde kayıtı 5.582,78 metrekare arsa ile 44 numaralı parselde 7.133,43 metrekarelik arsa ve üzerindeki oto servis binası bulunan toplam 12.716,21 metrekarelik arsa için düzenlenen ihaleyi bağlı ortaklıklarımızdan %100 hissesine sahip olduğumuz Esentepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. 38.000.000 TL bedelle kazandığı 26.02.2013 tarihinde...