02 / 05 / 2024

esenyurt 2015 eğitim yatırımları

esenyurt 2015 eğitim yatırımları

Esenyurt Osmangazi Mahallesinde yeni bir okulun daha temeli dualarla atıldı. SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu da katıldı...

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Housa Fatah tarafından kuruldu.

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mostafa Khaled tarafından kuruldu.

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Yashar Yıldız tarafından kuruldu.

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli  ile Özge Başkan tarafından kuruldu.

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Mohammadı Zhaleh tarfaından kuruldu.

Akoya Global Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akoya Global Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Zubaır Alam tarafından kuruldu.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Kianmehr Group Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kianmehr Group Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile hengameh Bakhtiyari tarafından kuruldu.

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Adıgüzel tarafından kuruldu.

esenyurt 2015 eğitim yatırımları Haberi

esenyurt 2015 eğitim yatırımları


Esenyurt Osmangazi Mahallesinde yeni bir okulun daha temeli dualarla atıldı. SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Aslan, Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve ünlü komedyen Şafak Sezer katıldı.


“Esenyurt birinci sıradadır”

Esenyurt Osmangazi mahallesinde yapılacak olan SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu; “14 tane okulumuzun temelini attık ve bunlardan bir tanesini açtık ve eğitime hazır hale getirdik. Dünyada şu anda böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Tapu işlem hacmi konusunda Esenyurt dünyada birinci sıradadır. 11 yılda biz fabrika ve işyerleri ruhsatı verdik ama bu fabrikalar çalışacak eleman bulamıyor. 2350 kişi ESBİM sayesinde işe...