03 / 05 / 2024

Esenyurt Akçaburgaz elektrik niye kesik

Esenyurt Akçaburgaz elektrik niye kesik

Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer altı elektrik hatlarındaki arızanın 4 gündür giderilemediğini iddia eden mahalle sakinleri duruma isyan etti. Battaniyelerin altında ısınmaya çalışan aileler çocuklarının soğuk nedeniyle rahatsızlandığını belirtti.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenyurt ilçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 158 ada, 1 parsel, 157 ada, 5 parsel ile 157 ada, 5 parselin kuzeyindeki tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 9 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 224 ada 10 parselde yer alan 497 metrekare villayı 9 milyon TL'ye satıyor...

Manisa'da elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler'de çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

Esenyurt'taki 37 katlı gökdelen için kaçak iddiası!

İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Esenyurt'ta 37 katlı gökdelenin 17 katının kaçak olarak inşa edilmesi nedeniyle harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt hakkında soruşturma izni verildi.

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

Batman'da inşaat işçileri elektrik akımına kapıldı: 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Batman Gercüş'Te inşaat işçilerinin elektrik akımına kapılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Çakıl tarafından kuruldu.

Gaziantep Şahinbey'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi öldü!

Gaziantep'in Şahinbey Yeşilköy Mahallesi'nde taziye evinin inşaatında çalışan Mahmud el Sati (22), taşıdığı demir parçasının elektrik kablosuna temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

Esenyurt Akçaburgaz elektrik niye kesik Haberi

Esenyurt Akçaburgaz elektrik niye kesik

Mahalle sakinlerinin iddiasına göre, bir süredir Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde elektrik hatlarında sık sık arızalar meydana geldi. Geçtiğimiz Pazar günü akşam saatlerinde hatlarda oluşan arıza nedeniyle yine elektrikler kesildi. Yapılan çalışmalarda hatlardaki sorun bir türlü giderilemedi. Yaklaşık 4 gündür elektriksiz olduklarını belirten 57. Sokak sakinleri duruma isyan etti.


Battaniye altında ısınmaya çalışıyorlar!


Mahalleli etrafı aydınlatmak için mum yakıyor; soğuktan korunmak için de çocuklarıyla birlikte battaniyelerin altında ısınmaya çalışıyor. Bazı iş yeri sahipleri ise jeneratörlerle iş yerlerini açık tutmak için çabalıyor. Günlerdir sorunun giderilememesine tepki gösteren mahalleli, yetkililerin bir an önce sorunlarına çözüm bulmasını istiyor. Sokak başındaki yer altı kablolarının onarımı için ekiplerin çalışmaları da devam ediyor.


"Sürekli elektrik sorunu yaşıyoruz!"



Sürekli aynı problemlerle karşılaştıklarını söyleyen bir mahalle sakini, "Bu bölgede yeni yapılaşma çok fazla....