29 / 04 / 2024

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 



Esenyurt'ta Mehterçeşme Mahallesi'nde bulunan 4 katlı binada kaçak hastanenin faaliyet yönünde ihbar alan Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri hastaneyi kontrol için teftişte bulundu.

Milliyet'te yer alan habere göre; yapılan kontroller sonrası söz konusu hastanenin kaçak olduğu ortaya çıktı. Olay yerine polis ekiplerinin sevk edilmesinin ardından  15 çalışan ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 4 katlı binada laboratuvar, göz muayene odası, doğumhane, ecza dolabı ve tıbbi cihazlar tespit edildi. Hastanedeki tıbbi cihazlara Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri el koyarken, ilaçlar da imha edilmek üzere toplandı.

 Esenyurt ta kaçak hastane mühürlendi!

HASTANE MÜDÜRÜNÜN KAÇTIĞI İDDİA EDİLDİ 

İddiaya göre hastanenin müdürü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin binaya geldiğini öğrenince hastaneyi terketti. Kaçmak için binanın yangın merpenini kullanan ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen müdürü yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

"BİR HASTANE GİBİ" 

Kaçak hastanedeki bölümleri anlatan Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkili doktoru, "Esenyurt'ta bir kaçak muayenehaneye baskın yaptık, hep beraber. 4 katlı bir bina ve birçok bölümde muayenehaneler ve laboratuvarlar bulunuyor. Kan cihazı, otoklavlar, gerekli kimyasallar var. Aslında bir hastane gibi. Burası laboratuvar bölümü. Diğer yerlerde hasta kayıt ve muayenehaneler var. Nereden baksanız 10 tane oda vardı. Göz bölümü var. Gelen şikayetler üzerine Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri olarak denetime geldik. Gerekli işlemleri yapıyoruz şu anda" ifadelerini kullandı.
 

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!


Geri Dön