29 / 04 / 2024

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.



Türkiye'de çok sayıda kişinin mağduriyetine neden olan Çiftlikbank'ın kurucusu Mehmet Aydın geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim oldu. Sözcü'de yer alan habere göre; soruşturması devam eden Aydın ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Aydın'ın 2016 senesinde Giresun'un Espiye ilçesi Aydınlar köyünde, dere yatağına 2 katlı ahşap kaçak villa inşa ettirdiği öğrenildi. 

Aydın'ın söz konusu villayı babası adına yaptırdığı belirlendi. Güvenlik kameralarıyla donatılan villa Murat Aydın'ın vefatı sonrasında anne Fatma Aydın'a kaldı. Villada uzun zamandır kimse yaşamıyor. Kaçak villa için yıkım kararı alındığı öğrenildi.

Mehmet Aydın ın kaçak villası mühürlendi!

Belediye ekipleri bugün kaçak villayı mühürledi. Villanın kapısına ise  “İlçemiz Aydınlar Köyünde Fatma Aydın adına kayıtlı 150 ada, 13 parsel arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen bina kaymakamlık makamının 06.07.2021 tarihli ve 1280 sayılı olurları gereğince mühürlenmiştir” ifadeleri yer aldı. Belgede, İlçe Özel İdare Müdürü, Yapı İşleri Müdürü ve Milli Emlak Şefinin imzaları da bulundu. 

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!


Geri Dön