29 / 04 / 2024

Olimpos'ta kaçak yapı mühürlendi!

Olimpos'ta kaçak yapı mühürlendi!

Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Olimpos'ta iki katlı bir otelin çatısında demirden yapılan eklemeyi kaçak olduğu gerekçesiyle durdurdu.



Olimpos'ta iki katlı otelin çatısına demirden yapılan ekleme, belediye ekipleri tarafından kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi.  Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Olimpos'ta iki katlı bir otelin çatısında demirden yapılan eklemeyi kaçak olduğu gerekçesiyle durdurdu.  Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, rutin yapı denetimleri sırasında Yazır Mahallesi Olimpos mevkisinde iki katlı bir otelin çatısına demirden ekleme yapıldığını tespit etti. 


TUTANAK TUTULDU 

Demir eklemenin kaçak olduğunu belirlenmesinin ardından çalışma mühürlendi ve iş sahibi hakkında kaçak yapı nedeniyle tutanak tutuldu.  Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kaçak yapılaşmalarla ilgili tutulan tutanakların belediye encümeni tarafından görüşülerek ilgili imar kanunları çerçevesinde değerlendirildiğini bildirdi.  Öte yandan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri.  Hızırkahya Mahallesi'nde kaçak olarak yapımı sürdüğü belirlenen bir inşaat ve ilçe merkezinde ruhsatsız ve kaçak olduğu tespit edilen işyerini mühürleyerek, kaçak olan bölümünü yıkt



Hürses 


Geri Dön