02 / 05 / 2024

esenyurt autopia açılış tarihi

esenyurt autopia açılış tarihi

Yatırımın tamamlandığı Autopia, Mayıs 2013'te soft opening ile kapılarını açmaya hazırlanıyor…

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Esenyurt, 2019 yılında da en çok konut satılan ilçe olacak!

Esenyurt, 2019 yılının ilk dört ayında da 'en çok konut satılan ilçe' oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt "Lokasyonu, değeri, yabancı ilgisi, ulaşım ağı ve fiyat avantajı nedeniyle Esenyurt, bu yılda en çok konutun satıldığı ilçe olacak" dedi...

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgül tarafından kuruldu. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı fiyat bilgisi!

Meydan Ardıçlı Evleri Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslimleri ne zaman?

Yeşil GYO Esenyurt'ta şube açtı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Esenyurt şube açılışı hakkında açıklama yaptı.

Esenyurt'ta 111 projenin açılışı gerçekleştirildi!

Esenyurt Belediyesi tarafından 2015-2016 yılında planlanan ve yapımı tamamlanan 111 projenin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Esenyurt'taki termal tesislerin açılışı Eylül'e kaldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Universal21’ in Holpark/Crest Plaza Satış Ofisi’nin açılışı 27 Şubat'ta!

Universal21’ in Holpark/Crest Plaza Satış Ofisi 27 Şubat Cumartesi günü saat 12:00 ila 17:00 arasında gerçekleşecek. Esenyurt'ta açılışı gerçekleşecek olan satış ofisinde yeni işbirliği imkanları konuşacak.

Emlak İstasyonu Esenyurt My Family’de açılıyor!

Brokerlığını Samet Beşikci ve Nazan Başkalem’in yapacağı Emlak İstasyonu, Efe Gayrimenkul İstanbul - Esenyurt My Family’de açılıyor.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Esenyurt'ta açıldı!

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 'Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı' düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreninde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konuştu..

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı hizmete açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan devasa park Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı halkın hizmetine açılıyor.

esenyurt autopia açılış tarihi Haberi

esenyurt autopia açılış tarihi

Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si olan Autopia, Mayıs 2013'te kapılarını Soft opening ile açmaya hazırlanıyor. Projeye yatırım yapan yatırımcılar,galericiler ve ana bayiler  mağazalarını açmak için son tadilatlarını  yapıyor.  Bu arada projede hala yer sahibi olmak isteyenler için de fırsatlar devam ediyor. Satış ve kiralamanın devam ettiğini söyleyen Autopia yetkilileri son fırsatlardan yararlanmak isteyenleri satış ofisine bekliyor.


Yurtdışından turlar düzenleniyor!

Sadece İstanbul değil, Türkiye'nin her yerinden otomotiv satın almak isteyenleri çeken  Autopia Otomobil AVM  , yabancıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Fransa'dan Hollanda'ya çok sayıda otomotiv ve yatırımcı grubu projeyi görmek için otomotiv turlarına devam ediyor. Ekim 2013 de Fransa Toyota Grubunu ağırlamak için hazırlıklarını şimdiden tamamlayan AUTOPİA AVM yetkilileri ,önümüzdeki dönemde de  artarak devam edecek olan yurtdışı turların şimdiden hazırlık...