05 / 05 / 2024

Esenyurt Balıkyolu imari esenyurt imar planı

Esenyurt Balıkyolu imari esenyurt imar planı

Esenyurt İlçesi, Balıkyolu Mahallesi, 1847 ada, 27 ve 28 parseller ile bir kısım kadastral alana ilişkin 1/5000 ölçekli  plan tadilatı askıya çıkarıldı. 

Esenyurt Balıkyolu Mahallesi imar planı askıda!

Esenyurt İlçesi, Balıkyolu Mahallesi, 3066 ada, 20 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.01.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Esenyurt Balıkyolu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Esenyurt İlçesi, Balıkyolu Mahallesi, 1847 ada, 27 ve 28 parseller ile bir kısım kadastral alana ilişkin 1/5000 ölçekli  plan tadilatı askıya çıkarıldı. 

Karagüzeller İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagüzeller İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Karagüzel tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Nas Dekorasyon Mobilya İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Dekorasyon Mobilya İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsa Kaban ve Zafer Özcan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi, Ozanlar Caddesi'nde kuruldu.

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedülhan Ertaş tarafından 150 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Esenyurt, Balık Yolu Mahallesi, 492 Sokak'ta kuruldu.

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Gül ve Selami Gül ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Yiğitler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Cihan Yiğit ve Mustafa Sercan Yiğit ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Temel Parkı hizmete açıldı!

Esenyurt Balık Yolu Mahallesinde yapılan 16 dönüm’lük Ahmet Temel Parkı yoğun katlım ile açılışı gerçekleşti. Açılışa törenine, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı...

Esenyurt Ahmet Temel Parkı açıldı!

Esenyurt Balık Yolu Mahallesinde yapılan 16 dönüm’lük Ahmet Temel Parkı yoğun katlım ile açılışı gerçekleşti. Temel, “ 1994 yılında İBB göreve başladığımızda İnsanlar çöp dağlarının altında yaşıyorlardı ve evlerde sular dahi akmıyordu." dedi.

Esenyurt N City iletişim!

Esenyurt N City iletişim bilgileri kapsamında projenin adresi İncirtepe Mahallesi, Balıkçı Yolu Caddesi, Esenyurt olarak belirlendi. Projede 1+1, 2+1 ve de 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Esenyurt Ncity adres! 199 bin TL'ye 3+1!

Esenyurt Ncity adres; İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt - İstanbul adresinde yer alıyor. Esenyurt Ncity Evleri projesinde daireler 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ncity Esenyurt adres! 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ncity Esenyurt adres; İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt - İstanbul adresinde inşa ediliyor. Ncity Esenyurt projesinde konut fiyatları 99 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

N City Esenyurt nerede?

N City Esenyurt nerede sorusunun yanıtı ve telefon numarası bilgisinin detayları şöyle: İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt - İstanbul / Satış ofisi telefon numarası: 444 40 27

Esenyurt Balıkyolu imari esenyurt imar planı Haberi

Esenyurt Balıkyolu imari esenyurt imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bugün Esenyurt İlçesi, Balıkyolu Mahallesi, 1847 ada, 27 ve 28 parseller ile bir kısım kadastral alana ilişkin 1/5000 ölçekli 14 Eylül 2018 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı. 

Esenyurt İlçesi, Balıkyolu Mahallesi plan tadilatı 18 Şubat'ta askıdan inecek.

İmar planı için...