29 / 04 / 2024

esenyurt belediyesi asansör kazası

esenyurt belediyesi asansör kazası

Esenyurt Belediyesi Şubat ayı meclisinde açılış öncesi Meclis Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu, Esenyurt ’ta yaşanan asansör kazası sonucu yaşamını yitiren 3 vatandaş için başsağlığı dileklerinde bulundu...

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Real Estate Wolf Gayrimenkul İnşaat Asansör Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!    

Real Estate Wolf Gayrimenkul İnşaat Asansör Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Cengiz tarafından kuruldu.

Apartman yöneticilerine asansör eğitimi!

Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tarafından apartman yöneticileri için asansör kullanımı ve denetimleri ile yönetmelikler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi...

3 kattan daha yüksek binaya asansör şartı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni İstanbul İmar Yönetmeliği’ni hazırladı ve yayınladı. İBB'nin hazırladığı yeni yönetmeliğe göre; 3 kattan yüksek binaya asansör şartı getirildi.

Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini açtı!

İstanbul'un, spora ve sporcuya yaptığı önemli yatırımlarıyla en önde gelen belediyeleri arasında yer alan Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini de hizmete açtı.

Fi Yapı asansör kazasının bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı inşaat şirketine ait şantiyede yaşanan asansör kazasının bilirkişi raporuna göre iş güvenlik uzmanları, ‘Bir kaza geliyor’ diye 4 kez şirketi uyardı. Ama inşaat sürdü ve o asansör düştü. 3 işçi de feci şekilde can verdi!

İzmit Belediyesi’nden asansör kazası açıklaması!

İzmit Belediyesi’nden Kent Konut 3.Etap’ta meydana gelen asansör kazasıyla ilgili açıklama yapıldı.İşite o açıklama...

Esenyurt Belediyesi 2017'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Esenyurt Belediyesi 2017'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu’nun yönettiği 2017 Yılı’nın ilk meclisinde toplam 22 madde görüşüldü.

Ümraniye Belediyesi'nden asansör muayene hizmetleri birimi!

Ümraniye Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan asansörlerin periyodik kontrol faaliyetlerini artık kendi içinde kurduğu “Ümraniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Asansör Muayene Hizmetleri” birimi ile yapacak ve bu hizmet Türkiye’de ilk defa Ümraniye Belediyesinde uygulanacak.

Esenyurt Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediyesi Ekim ayı 2’nci meclis oturumu gerçekleşti. Av. Emin Batmazoğlu’nun yönettiği meclis toplantısında toplam 14 gündem maddesi görüşüldü.

Karabük Esentepe Mahallesi'nde iki asansör törenle hizmete açıldı!

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

esenyurt belediyesi asansör kazası Haberi

esenyurt belediyesi asansör kazası


Esenyurt Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Şubat ayı meclis toplantısında toplam 20 gündem maddesi görüşüldü.

Meclis Başkanlığını Av. Emin Batmazoğlu’nun yaptığı Esenyurt Belediyesi Şubat ayı meclisinde açılış öncesi Meclis Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu, Esenyurt ’ta yaşanan asansör kazası sonucu yaşamını yitiren 3 vatandaş için başsağlığı dileklerinde bulundu. Batmazoğlu, “Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Hukuki süreç boyunca gerekli tüm desteği sağlayacağız. AK Parti Meclis Üyesi ve Ağrı İl Dernek Başkanı olan Şerafettin Öztürk’te belediyemiz adına acılı ailelerin yanında bulunarak gerekli ihtiyaçlarının çözümünü sağlamaktadır” dedi.

“Grup Sözcüleri Taziyelerini İletti”

Esenyurt ‘ta yaşanan asansör faciasında yaşamını yitiren vatandaşlara başsağlığı dileklerini iletmek adına parti gurup başkan vekilleri söz aldı. CHP grubu adına söz alan grup sözcüsü Dr. Yavuz İren, yaşanan kazayı...