06 / 05 / 2024

esenyurt cami projeleri

esenyurt cami projeleri

Esenyurt Belediyesi'nden yapılan açıklamada Güzelyurt Mahallesi'ndeki E-5 Karayolu'na cepheli yerin planlarda dini tesis alanı olarak belirlendiğini ve bu amaçla inşaat çalışması yapılacağı belirtildi.

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Esenyurt'taki yeni konut projeleri mağdurlara çare olacak mı?

Esenyurt'ta devam eden konut mağduriyetinin yeni projelerle çözülmesi bekleniyor. İnşaat firmaları yaklaşık 2 bin konut mağduru ile yeniden anlaşmak istiyor.

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Esenyurt konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz.'' dedi.

Cami Tasarımı Fikir Yarışması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” doğrultusunda "Şehir ve cami estetiği açısından ilk olma özelliğine sahip “Cami Tasarım Fikir Yarışması” düzenliyor.

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Ucuz konutun adresi Esenyurt'taki 10 konut projesi!

İstanbul'da konut üreticileri Esenyurt'ta yatırım atağına geçti. Konut satışlarının hızla arttığı Esenyurt bölgesinde lüks konut projeleri hızla yükseliyor. 

Esenyurt Osmangazi cami imar planı askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 132 ada, 39 parsele ilişkin Dini Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Esenyurt konut satışında fark arttı!

Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleri markalı konut projeleri ile değerlendi. Günde 116 konutun alınıp satıldığı Esenyurt ile 33 yeni markalı projenin yapımının sürdüğü Beylikdüzü’nde konut fiyatlarının artması bekleniyor.

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

esenyurt cami projeleri Haberi

esenyurt cami projeleri

Yapılan açıklamanın ardından akıllara Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun, "O yeşil alanı, cami yapacağız. Ama bir farkı olacak; şerefeler üç tane olacak hoparlörü de Bizimkent'e çevireceğim. O zaman bak nasıl oluyor. Ezan nasıl duyuluyor" şeklindeki açıklaması geldi.


Konut ya da başka inşaat yapılmayacak


Güzelyurt Mahallesi'nde E-5 Karayolu'na cephe yeşil alanın inşaat yapılmak üzere çevrilmesinin ardından Esenyurt Belediyesi tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada haberde adı geçen alanın, Esenyurt Belediyesi planlarında Dini Tesis Alanı (Cami) olarak belirlendiği belirtilerek, "Planlar doğrultusunda inşa çalışmaları yapılacaktır. Konut ya da başkaca bir inşaat çalışması olmayacaktır" denildi. 


Hoparlörü de Bizimkent'e çevireceğim!


Yapılan açıklamasının ardından akıllara, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yaklaşık bir yıl önce adı geçen yerle ilgili verdiği beyanat geldi. Bir dernek toplantısında konuşan Kadıoğlu, Beylikdüzü Belediye Meclisi'nde CHP'li üyelerin ezanla...