09 / 05 / 2024

esenyurt cumhuriyet meydanı

esenyurt cumhuriyet meydanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenyurt ’ta, ilk defa uygulanacak iki katlı altgeçit-kavşak yapıyor. İnşaat çalışmaları tamamlandığında Esenyurt 20 bin metrekare yayalaştırılmış alana sahip olacak. İnşaat 29.08.2013 tarihinde başlayacak

İBB, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı ihalesini 18 Temmuz'da yapacak!

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı Altgeçit ve Ortak Altyapı inşaatı yapım işi 18 Temmuz günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılıyor

Esenyurt Meydanı'na mahkeme engeli!

İstanbul Büyükehir Belediyesi ve Esenyurt Belediyesi, Esenyurt Meydanı’ndaki trafik keşmekeşine son vermek için Doğan Araslı Caddesi Cumhuriyet Meydanı Yol ve Kavşak uygulaması projesini hazırlamıştı. Ancak proje mahkeme kararıyla durduruldu

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı yıl içinde tamam!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi'nideki çalışmaları yerinde inceledi.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

3S Kale Holding'den Divriği'ye 5 milyon liralık meydan!

3S Kale Holding tarafından 5 milyon liralık yatırımla projelendirilen Sivas'ın Divriği ilçesinde yaptırılan Cumhuriyet Meydanı açıldı. 

Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı projesinde ilk etap başladı!

Afyonkarahisar’da yaklaşık maliyeti 27 milyon TL’ye mal olacak “Cumhuriyet Meydanı” meydanı projesinde ilk etap başladı. Proje maliyeti ile kent tarihindeki en büyük projelerden biri olma özelliği taşıyor.

Fatsa Meydan'daki 4. bina da yıkılıyor!

30 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı için çalışmalar devam ediyor.

Fatsa Cumhuriyet Meydan Projesi için binalar yıkılıyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinin en önemli projelerinden bir tanesi olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nde binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

Erbaa Cumhuriyet Meydanı'nda kent yenileme çalışmaları başladı!

Erbaa Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nın yenilenmesi için çalışmaları başlattı.

Afyon Cumhuriyet Meydanı ihalesine büyük ilgi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem vizyon projelerinden olan Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin ihalesine 16 istekli teklif verdi.

esenyurt cumhuriyet meydanı Haberi

esenyurt cumhuriyet meydanı


Cumhuriyet Meydanı trafikten arındırılacak, vatandaşlara yeni bir meydan kazandırılırken, ilk defa uygulanacak yöntemle iki katlı alt geçit yapılacak. İnşaat çalışmaları tamamlandığında Esenyurt 20 bin metrekare yayalaştırılmış alana sahip olacak. Yer altına alınan trafikte ise hiçbir aracın yolu kesişmeyecek.


Esenyurt Cumhuriyet Meydanı Altgeçit ve Ortak Altyapı İnşaatı 29.08.2013 günü saat 00.00 başlayacak. Altgeçit inşaatı süresince trafik akışı için yeni düzenleme yapıldı.


Fen İşleri Daire Başkanlığı, Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar kapsamında 1. Etap kavşak düzenlemesi ile birlikte Doğan Araslı Bulvarında Bahçeşehir yönünde 3 şerit olan araç trafiğinin 2 şeridi ve Balıklı Yolu Caddesi 120 gün süre ile araç trafiğine kapatılacak.


Doğan Araslı Bulvarında Avcılar yönünde ise 3 şerit olan araç trafiğinin 1 şeridi Bahçeşehir istikametine yönlendirilerek gidiş-geliş 3 şerit olan araç trafiği gidiş-geliş...