07 / 07 / 2024

Esenyurt göçme

Esenyurt göçme

Esenyurt’ta bir binanın kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi. Olay sırasında 62 yaşındaki bir işçi hayatını kaybetti.

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 11 milyon 920 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Gömeç tarafından kuruldu!

Esenyurt Gökevler 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Esenyurt ilçesi, Gökevler Mahallesi, 668 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul'un depremde göçme riski var mı?

Deprem Mühendisi Mehmet Nuray Aydınoğlu, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporundaki incelemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.. Prof. Dr. Aydınoğlu, Kanal İstanbul'un depremde göçme riski olduğunu söyledi.

İzmir depremi göz göre göre geldi! 2 üniversiteden dikkat çeken rapor!

Gazi Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nin İzmir depremiyle ilgili raporlarında, hasar ve göçme sebepleri, yetersiz malzeme özellikleri, kolon - kiriş birleşim bölgelerindeki sorunlar, kısa kolonlar, yumuşak zayıf katlar ve yerel zemin koşullarının olumsuz etkisi olarak belirtildi. 

Büyükçekmece Adliye binasına depreme dayanıksız raporu: Göçme riski var!

Uzmanlar büyük İstanbul depreminin kapıda olduğuna ve acilen önlem alınması gerektiğine her gün dikkat çekerken Büyükçekmece Adliyesi’nin depreme dayanıksız olduğu Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği (TBDY) çerçevesinde alınan raporla öğrenildi. 

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'ndeki bazı parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Evim Yüksekdağ Esenyurt güncel daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt güncel daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Evim Yüksekdağ Evleri projesinde konutların 2018 yılının yaz döneminde teslim edilmesi planlanıyor...

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Esenyurt Gümüş Panorama Evleri ödeme koşulları!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunulan Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. İşte Esenyurt Gümüş Panorama Evleri ödeme koşulları...

Babacan Premium Esenyurt güncel fiyatlar!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Babacan Premium projesi altı blok olarak yükseliyor. İki etap olarak planlanan projede ilk etap teslimleri 2018 yılı Haziran ayında yapılacak...

Gömeç Port Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gömeç Port Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi Orçun Kocakoç ve Rabiye Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esenyurt Gümüş Panorama ödeme şekli!

Marmara Denizi ve Küçükçekmece gölü manzarası bulunan Gümüş Panorama Esenyurt projesinde ev fiyatları 254 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Esenyurt göçme Haberi

Esenyurt göçme

Esenyurt'un İncirtepe Mahallesi 241. Sokak'taki inşaatın bodrum katında yürütülen altyapı çalışması sırasında göçme meydana geldi.


Göçük sırasında binanın kanalizasyon sistemlerini yapan 62 yaşındaki Kadir Beser, göçük altında kalarak yaşamını kaybetti.


Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri getirildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşçi Kadir Beser’in cenazesi Esenyurt Devlet Hastahanesi morguna...