07 / 05 / 2024

Esenyurt Gülpark projesi iletişim

Esenyurt Gülpark projesi iletişim

Esenyurt Gülpark projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016’da gerçekleşeceği Gülpark Yaşam projesi Esenyurt ‘ta inşa ediliyor. Proje 6 blok halinde yükseliyor.

Esenyurt Gümüş Panorama Evleri ödeme koşulları!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunulan Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. İşte Esenyurt Gümüş Panorama Evleri ödeme koşulları...

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Esenyurt Babacan Premium projesi nerede?

1.400 konut, otel ve AVM alanından oluşan Esenyurt Babacan Premium projesi nerede? Babacan Premium projesinde 1+1'lerin fiyatları 285 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Toplam 45 adet daire ve 11 adet dükkanın yer aldığı Gülpark Suits projesi Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Gülpark Suits Sefaköy'de metrekare fiyatı 4 bin TL'ye!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan Gülpark Suits Sefaköy projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Gülpark Suits ödeme seçenekleri!

TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alan proje toplam 45 adet daireden meydana geliyor. Gülpark Suits ödeme seçenekleri kapsamında 12 ay vadelendirme imkanı bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Küçükçekmece Gülpark Suits fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede 45 adet daire yer alıyor. Küçükçekmece Gülpark Suits fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL' den başlıyor.

Sefaköy Gülpark Suits lokasyon!

Toplam 5 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits lokasyon bilgisi kapsamında proje 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim?

TEM’e 4.5 kilometre uzaklıkta inşa edilen Gülpark Suits Sefaköy 15 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar bulunuyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim edilecek?

Küçükçekmece Gülpark Suits fiyat!

Küçükçekmece Gülpark Suits fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisine uygun olan projede 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper market bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Esenyurt Gülpark projesi iletişim Haberi

Esenyurt Gülpark projesi iletişim

Toplam 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül Park Yaşam projesi Gül Yapı imzası taşıyor.


Daire tiplerinin stüdyo,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Gül Park Yaşam projesi 564 adet konuttan meydana geliyor.


Gülpark Evleri ’nde 2+1 dairelerin fiyatları 274 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay 0 faiz avantajı sunuyor.

Esenyurt Gülpark projesinin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Proje İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Esenyurt'ta yükseliyor. Esenyurt Gülpark projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi.


Proje, AVM, Tem ve okula 1 dakika, metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.



Gül Park Yaşam’da açık yüzme havuzları,kapalı yüzme havuzu,süs havuzları, su ve bitki duvarları, basketbol sahası ve valeybol sahası,fitness merkezi,spa,plates-yoga alanı,çocuk oyun...