04 / 05 / 2024

esenyurt Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi

esenyurt Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi

Esenyurt İbrahim Özaydın İlkokulu’na ek olarak yapılan Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi düzenlenen törenle açılışı yapıldı, açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Esenyurt'ta dükkanların çoğu Suriyelilere kiralanıyor!

Geçtiğimiz günlerde Fatih ve Esenyurt'a ikamet sınırlaması gelmişti. Alınan karardan memnun olduğunu dile getiren bölge halkı özellikle kiralama konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Evim Yüksekdağ Esenyurt güncel daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt güncel daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Evim Yüksekdağ Evleri projesinde konutların 2018 yılının yaz döneminde teslim edilmesi planlanıyor...

Esenyurt Gümüş Panorama fiyat!

Esenyurt Gümüş Panorama'da dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 550 TL'den başlayarak değişiyor...

Zehnder Vitalo Radyatör ile gökkuşağının renklerini banyonuzda!

Zehnder Vitalo Radyatör ile minimalist bir dokunuş yapın ve gökkuşağının renklerini banyonuza taşıyın!

Turan Gülten, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ın yerine Turan Gülten'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

G-Yoo Basın Ekspres fiyatları!

İki blokta 720 konuttan meydana gelen G-Yoo Basın Ekspres projesinde ekstra yüzde 5 destek indirimi sağlanıyor. G-Yoo Basın Ekspres fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık!

Toplam 250 adet daireden meydana gelen Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık daire teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak.

Esenyurt Günvadi Evleri fiyatları 152 bin TL'den başlıyor!

Esenyurt Günvadi Evleri fiyatları 152 bin TL'den başlıyor. 250 daireden meydana gelen Gün Vadi Evleri'nde teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var" dedi

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi şehrin doğu-batı aksında önemli bir rol üstlenecek Gültepe Bulvarı'nın temelini attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gültepe Bulvarı'nın 45 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu açıkladı.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temeli atılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi doğu-batı aksındaki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Gültepe Bulvarı'nın temelini atıyor.

esenyurt Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi Haberi

esenyurt Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi


Esenyurt İbrahim Özaydın İlkokulu’na ek olarak yapılan Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi düzenlenen törenle açılışı yapıldı.

Açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Hasan Özen, Hayırsever İbrahim Özaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreni protokol konuşmaları ile devam etti. İlk olarak söz alan İbrahim Özaydın İlkokul Müdürü Ahmet Kaplan, yeni bir eğitim birimine kavuşmanın mutluluğunu dile getirdi.

Okul Müdürü Ahmet Kaplan sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal söz alarak, okul öncesi eğitim birimini kazandıran hayırsever iş adamı İbrahim Özaydın’a ve eğitime her zaman destek olan İlçe Kaymakamı Ekrem İnci ile Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın...