28 / 04 / 2024

esenyurt istanbul prestij park

esenyurt istanbul prestij park

Bak Yapı tarafından İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Esenyurt'ta hayata geçirilen İstanbul Prestij Park projesinde kalan son 300 adet satılık dairenin satışları devam ediyor. Proje 103 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor...

Bak Yapı İstanbul Prestij Park ulaşım!

Esenyurt Kiler Caddesi üzerinde hayat geçirilen Bak Yapı İstanbul Prestij Park ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

İstanbul Prestij Park'ta 10 yıla kadar 0,69 faizle!

İki etap şeklinde tasarlanan İstanbul Prestij Park projesinde 10 yıla kadar 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Bak Yapı tarafından hayata geçirildi..

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

BAKYAPI, hızla gelişen Esenyurtta’taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park’ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Projede, 3+1 daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

İstanbul Prestij Park daire fiyatları!

Bak Yapı tarafından inşa edilen İstanbul Prestij Park daire fiyatları 329 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Prestij Park Evleri'de Emalk Konut kampanyasına katıldı.

İstanbul Prestij Park ev fiyatları 2017!

Bak Yapı imzası taşıyan İstanbul Presitj Park Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte İstanbul Prestij Park ev fiyatları 2017...

Esenyurt; İstanbul'da en rahat ulaşılabilir noktalardan biri!

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir bugün Esenyurt bölgesini ele alan bir yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi açıldı!

Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Güldeniz Uçar Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde açıldı.

Tem 34 Esenyurt: İstanbul'un dev depolama ve sanayi merkezi!

Akyapı, Eşbah Yatırım ve Nil Yapı ortaklığıyla İstanbul’un sanayi ve üretim ihtiyaçları doğrultusunda planlanan devasa proje ‘tem 34’ Esenyurt’ta hayata geçiyor.

İstanbul Prestij Park satılık!

İstanbul Prestij Park satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 350 bin metrekare olarak belirlenen proje 170 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Esenyurt Rüya Prestij Suit iletişim!

Esenyurt Rüya Prestij Suit iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje 8 bin 43 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Rüya Prestij Suit satılık!

Toplam 260 adet daireden meydana gelen proje tek blok şeklinde yükseliyor. Esenyurt Rüya Prestij Suit satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişik şekilde dizayn edildi.

Esenyurt Prestij Park ilk etabında erken teslim!

Markalı konut üreticisi Bak Yapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt 'ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park 'ın ilk etabını erken teslim ediyor.

İstanbul Prestij Park’ta erken teslimat!

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor. Etapta bin 412 konut yer alıyor.

esenyurt istanbul prestij park Haberi

esenyurt istanbul prestij park


Toplam 103 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde 26 blokta 2 bin 392 konuttan oluşan İstanbul Prestij Park projesinde 1 + 1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. Yaklaşık 350 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İstanbul Prestij Park projesinde daire büyüklükleri ise 90 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor. Anlaşmalı bankalar olan Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası ve Akbank aracılığıyla çok uygun koşullarda kredi kullanma imkanı da sunulan İstanbul Prestij Park projesinde kadın ve erkekler için ayrı ayrı kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, buhar odaları, saunalar, mescit, kids club, squash salonları, fitness center, pilates salonları, açık çocuk havuzu, mini futbol, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları gibi sosyal donatı alanları mevcut. 

İstanbul Prestij Park güncel fiyat listesi Bak Yapı İstanbul...