04 / 05 / 2024

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci

Daha önce işitme engelli çocuklar için bir anaokulu yaptıran Özyurtlar İnşaat, eğitim alanındaki ikinci yatırımı olan Tamer Özyurt İlkokulu’nu yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete sundu.

Necmi Kadıoğlu: Esenyurt'taki dayanıklı evlere akım var!

Esenyurt EXPO 2015 Sanayi Etkinliği düzenlenen açılış töreninin ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Kadıoğlu, "İstanbul içinden Esenyurt’taki dayanıklı, yeni depreme göre yapılmış binalara bir akım var. " dedi.

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Ekrem Can Durmuş tarafından kuruldu.

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümü yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yeni bir metro projesiyle taçlandırdı. Proje bittiğinde, İstanbulluları Esenyurt’tan Kabataş’a aktarmasız bir şekilde 67 dakikada ulaştıracak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümünü gerçekleştirdi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar başlıyor!

İstanbul’da yapımı duran 8 metro hattının 7’sini başlattıklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda da çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ekrem İmamoğlu: Esenyurt bir imar faciasıdır!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt’ta can kaybına neden olan sel felaketle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı...

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılması için talimat verdi...

Ekrem İmamoğlu: Beni çılgın projeler değil çocuklar ilgilendiriyor!

İBB Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi’ndeki kreş inşaatında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu, “Ben, insana ve çocuklarımıza yatırımı önemsiyorum. Beni ilgilendiren, bu şehrin çocukları ve bu şehrin insanları” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Esenyurt projelerine destek!

Esenyurt Belediyesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan aldığı brifing sonrası, ilçeyle ilgili sağlık, eğitim, alt yapı projelere destek verileceğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu'dan 'ikinci metrobüs' projesi!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında TEM otoyolu üzerine Sultanbeyli'den Esenyurt'a kadar bir ekspres hat projesi hazırladıklarını açıkladı. 

Kayaköy’e koruma imar planı geliyor!

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Kayaköy'de 2017 programında koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildiğini açıkladı.

Fethiye Kayaköy'e koruma amaçlı imar planı!

Kayaköy'deki en önemli sorunun imar planı olduğunu söyleyen Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Kayaköy'de koruma amaçlı imar planı uygulamasına karar verildiğini söyledi.

Fethiye'deki Romanlara 50 bin konut çalışması var!

Türkiye Romanlar Derneği Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Hasan Şirin, Fethiye Selanikliler Yaşatma Derneği Başkanı Alp Acu ile Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ı ziyaret ederek Fethiye'de yaşayan Romanların sıkıntılarını aktardı.

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci Haberi

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci
İnşaat sektöründe 25 yılda 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, eğitim alanında yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çekiyor. Hayata geçirdiği konut projelerinin yanısıra, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme gelen Özyurtlar, çocukların bilişsel, fiziksel ve sosyal açıdan donanımlı yetişmesini sağlayacak yeni bir okulu daha eğitim ve öğretim hayatına kazandırdı. Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta yaptırılan Tamer Özyurt İlkokulu, 5 kattan ve 32 derslikten oluşuyor. İlkokulun yanı sıra, 4 derslikli anaokulunu da içeren eğitim yuvasının içerisinde bir bilgisayar ve fen laboratuvarına ek olarak sosyal olanakları da bulunuyor. Okul açılışındaki konuşmasında Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Okulumuzu 2015/2016 Eğitim-Öğretim Yılı’na yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır.” dedi. Özyurtlar’ın okul açılışı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem...