04 / 05 / 2024

Esenyurt kent konsey toplantısı

Esenyurt kent konsey toplantısı

Kent Konseyi Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu yönetiminde toplanan Esenyurt Kent Konseyi madde bağımlılığı, eğitim ve gençlik ile ilgili konuları ele aldı.

Esenyurt konut satışında lider! 

Türkiye genelinde Ekim 2023'te en çok konut satışı mega kent İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'un ilçeleri masaya yatırıldığında da en fazla konutun 40 bin 545 adetle Esenyurt'ta satıldığı kaydedildi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı. Projenin ilk etabı 2014'te hizmete açılacak. 

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Sönmez tarafından kuruldu.

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

1 Kent İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1 Kent İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sezgin tarafından kuruldu. 

Esenyurt yüksek binalarıyla Avrupai kent oldu!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kadıoğlu, Esenyurt'a ciddi büyüme olduğunu ve ilçenin sağlık ve turizm merkezi haline geldiğini belirtti.

Sağlık Kent Evleri'nde 2+1 fiyatına 3+1 daire!

İstanbul Esenyurt'ta oturuma hazır olan Sağlık Kent Evleri projesinde kalan son 20 daire için yüzde 0,95 faiz oranıyla banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Çatalca Kent Konseyi'nde Kiptaş Konutları konuşuldu!

Çatalca Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda KİPTAŞ konutları hakkında konuşuldu. Konsey tarafından faaliyet raporu katılımcılara okunarak, gündem maddeleri hakkında bilgi verildi.

Esenyurt kent konseyi toplandı!

Kent Konseyi Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu yönetiminde toplanan Esenyurt Kent Konseyi madde bağımlılığı, eğitim ve gençlik ile ilgili konuları ele aldı.

Necmi Kadıoğlu Kardeşkent 2 Sitesi'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede sürekli hale getirdiği site ziyaretlerine Gökevler Mahallesinde bulunan Kardeşkent 2 Sitesi ziyareti ile devam etti.

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi toplandı!

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi’nin 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu, Konsey üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurulda Kadın, Gençlik, Engelli Meclisleri ile çalışma gruplarının projeleri değerlendirilerek kabul edildi.

Nokta Kent İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Kent İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun İzsiz ve Haşem İzsiz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 2126 Sokak'ta kuruldu.

Esenyurt kent konsey toplantısı Haberi

Esenyurt kent konsey toplantısı

Esenyurt Kent Konseyi 3’ncü Olağan Toplantısı, Kent Konseyi Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu yönetiminde toplandı. Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı VIP Salonunda gerçekleşen toplantıya Esenyurt Kent Konseyi Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Kent Konseyi madde bağımlılığı, eğitim ve gençlik ile ilgili konuları ele aldı.


“6 BİNİN ÜZERİNDE ÖĞRENCİYE BURS VERDİK”

Esenyurt ’ta eğitim adına yapılan faaliyetleri anlatan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, “Esenyurt Belediyesi olarak 2015 yılı içerisinde 30 bin öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunduk. 134 bin öğrencimize 680 bin adet defter dağıttık. Okul yapımlarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde inşası biten okullarımızın açılışını yapacağız. Belediye Başkanımızın çabalarıyla geçen yıl 6 binin üzerinde üniversite öğrencisine bin 600 TL nakdi burs yardımında bulunduk. Bu yılda belediyemize burs başvurusunda bulunan 8 bin 126...