04 / 05 / 2024

esenyurt n tepe

esenyurt n tepe

Özyurtlar İnşaat'ın N Merkez, N Tepe, N Şehir ve N Towers projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Euro kurunda yükselişler devam ederken son dakika yorum Barclays ve Deutsche Bank'tan geldi. Barclays ve Deutsche Bank euro için tepe noktayı açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın, euro tam olarak bu kadar olacak.

Konut satışları son 3 yılda nasıl değişti?

Konut sektörü son üç senenin temmuz ayları itibarıyla tam bir çan eğrisi yaptı. 2019 ve 2021 birbirine çok yakın performansa sahip yıllar oldu. 2020 ise olağanüstü avantajlı kredi kampanyaları sayesinde çanın tepe noktasının meydana geldiği sene.

Tuzla Belediyesi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'nın Tepeören Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut Alanı + Su Havzası imarlı arsanın satış bedeli 4 milyon 187 bin 7 TL olarak belirlendi.

Esenyurt Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt İnönü Mahallesinde, Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla atıldı.

TİKİ Eğlence Dünyası N Merkez'de açıldı!

Esenyurt N Merkez AVM'nin ikinci katında faaliyet gösteren TİKİ Eğlence Dünyası'nda oyunların fiyatı 1 TL'ye düşürüldü.

Nota Residence Esenyurt ön satışta! 189 bin TL'ye!

İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat, Esenyurt’ta Nota Residence'ı hayata geçiriyor.

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, 354 Sokak'ta kuruldu.

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, 3 milyon TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy -Büyük Şehir Yolları N Tepe Sitesi, D Office'de kuruldu.

Esenyurt N Logo İstanbul Residence fiyatları!

Esenyurt N Logo İstanbul Residence fiyatları 139 bin liradan başlıyor. Özyurtlar İnşaat projesi N Logo İstanbul Residence'ta 48 ay vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor...

Turab Proje Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Turab Proje Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Hüseyin Özden Müdürlüğünde, 50 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Hüseyin Koçer Plaza'da kuruldu.

Esenyurt N Logo İstanbul'da kampanya!

N Logo İstanbul'da yüzde 25 peşinatla, 60 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. İşte, Esenyurt N Logo İstanbul'da kampanya detayları...

Gayrimenkulde Aralık ayında satışlar tepe noktasına ulaşacak!

Seçim sonrasında siyasi belirsizliğin ortadan kalkması ve bunun finansal piyasalara olumlu yansımalarıyla birlikte emlak ve gayrimenkul sektöründe Aralık ayından itibaren satışların tepe noktasına çıkması bekleniyor.

esenyurt n tepe Haberi

esenyurt n tepe


Özyurtlar İnşaat'ın 4 projesinin havadan genel videosu için...