06 / 05 / 2024

esenyurt nazım hikmet bulvarı

esenyurt nazım hikmet bulvarı

‘Sibel Can Göbeği’ olarak adlandırılan Nâzım Hikmet Bulvarı’nda küçültme çalışması başlatıldı. Meydandaki trafik keşmekeşinin çözülmesi için başlatılan projeyle, Yıldırım Beyazıt Caddesi tek yön haline getirilecek.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Esenyurt TEM Kuzeyi nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Esenyurt TEM Kuzeyi Nazım İmar Planı' nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Bakırköy Nazım Hikmet Ran Parkı açıldı!

Bakırköy Hikmet Ran Parkı hizmete açıldı. Yaklaşık 2.500 metrekare alan üzerine kurulu Nazım Hikmet Ran Parkı’nda; yeşil alan, çocuk oyun alanı ve yürüyüş parkuru bulunuyor...

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Şişli Belediyesi tarafından ilçenin Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde yaptırılan "Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi", düzenlenen törenle açıldı.

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Şişli Belediyesi’ne ait Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi, Tarık Akan, Rutkay Aziz, Zeynep Oral, Hıfzı Topuz, Altan Erkekli gibi isimlerin katıldığı törenle hizmete açıldı...

Evim Yüksekdağ Sitesi Esenyurt fiyatları!

Evim Yüksekdağ Sitesi Esenyurt fiyatları 225 bin liradan başlayarak değişiyor. Evim Yüksekdağ Esenyurt projesi Yeşilkent Mahallesi'nde Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde yer alıyor...

Evim Yüksekdağ Esenyurt satış fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt satış fiyatları 225 bin liradan başlıyor. Esenyurt Yeşilkent'te yükselen Evim Yüksekdağ projesi Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde yer alıyor...

İzmir Yeni Kent Merkezi Nazım İmar Planı iptal edildi!

İZMİR 1. İdare Mahkemesi, Alsancak-Turan arası Yeni Kent Merkezi Nazım İmar Planı’nda İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık 2013 tarihinde yaptığı plan notu değişikliklerini iptal etti.

esenyurt nazım hikmet bulvarı Haberi

esenyurt nazım hikmet bulvarı


Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan, çevre sakinleri tarafından ‘Sibel Can Göbeği’ olarak adlandırılan Nâzım Hikmet Bulvarı’nda küçültme çalışması başlatıldı. Meydandaki trafik keşmekeşinin çözülmesi için başlatılan projeyle, Yıldırım Beyazıt Caddesi tek yön haline getirilecek.


Çalışmalar kapsamında çevre sakinleri tarafından “Sibel Can Göbeği” olarak adlandırılan alanda bulunan havuz kaldırıldı. Esenyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kavşağın bir yönü Yıldırım Beyazıt Caddesi’ne bir yanı da Nâzım Hikmet Caddesi’ne iniyor.


Havuzlu Kavşak olarak adlandırılan noktada ışıklandırma çalışması yapılıyor. Göbekte yer alan havuz ise kaldırıldı. Ancak iyileştirme çalışması sonrasında bu havuz küçültülerek yeniden yerine konulacak” ifadesi yer...