02 / 05 / 2024

Esenyurt NCadde teslim tarihi

Esenyurt NCadde teslim tarihi

Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Esenyurt Ncadde projesi kapsamında dairelerinin büyüklükleri 70 ve 75 metrekare şeklinde belirlendi. Esenyurt Ncadde ulaşım bilgilerine sahip olmak için haberimizi okuyabilrsiniz....

Esenyurt NCadde!

Özyurtlar İnşaat projesi Esenyurt NCadde projesi kapsamında yer alan home ofislerin fiyatları 70 metrekarelik alana sahip 1 oda 1 salon olarak 149 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen ‘NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avatantajı sunuluyor...

Reyseş Esenyurt'taki deposunu CarrefourSa'ya teslim etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt'taki deposunun 29 bin 494 metrekarelik alanını müşterisi CarrefourSa'ya teslim etti.

NCadde Ateş Corner: Esenyurt’un ilk öğrenci evi!

Özyurtlar Holding, bölgede ilk olma özelliği taşıyan NCadde Ateş Corner projesini Esenyurt'ta hayata geçiriyor.

Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi!

Mavera Sefa Evleri kişiye özel ödeme seçenekleriyle İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Peki Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi ne zaman?

Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi!

Nidya Tower projesi toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

NCadde Ateş Corner'da fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Esenyurt NCadde Ateş Corner projesi 7 bin 161 metrekare arazi üzerinde 3 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje toplam 300 adet öğrenci evi, 18 adet ticari alandan meydana geliyor. NCadde Ateş Corner'da fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor.

Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi!

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından 27 blok olarak hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı projesinde 15 Ekim'e kadar sürecek avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi!

9 blok şeklinde yükselen Esenyurt Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

Esenyurt Bizim Evler Ardıçlı teslim tarihi!

Toplam 275 konut ve 18 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. İşte Esenyurt Bizim Evler Ardıçlı teslim tarihi...

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Özyurtlar Ncadde Hayat Residence 2018'de teslim!

Ncadde Hayat Residence, şehrin içinde yaşamak isteyenlerin yeni adresi olmaya hazırlanıyor. 204 daire ve sekiz ticari üniteden oluşan proje, 1+1 ve 2+1 daire tipleriyle dikkat çekiyor. Ncadde Hayat Residence'ın 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Esenyurt NCadde teslim tarihi Haberi

Esenyurt NCadde teslim tarihi
Esenyurt Ncadde, Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Esenyurt Ncadde ulaşım bilgisini aktarmadan önce projeden genel hatlarıyla bahsedelim.

İatanbul'un Avrupa yakasında yer alan ilçesi Esenyurt'ta inşa edilen Ncadde konutları 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Özyurtlar İnşaat Ncadde vaziyet planı içerisinde 112 home ofis ve 11 ticari ünite mevcut.


Ncadde fiyatları!
Ncadde fiyatları 149 bin liradan başlıyor. Esenyurt Ncadde projesi kapsamında yer alan konutların fiyatını öğrenmek istiyorsanız ilgili satış ofisini arayabilirsiniz.

Özyurtlar İnşaat Ncadde örnek daire


Ncadde Esenyurt projesi 16 katlı olarak yükseliyor. Tek bloğa sahip olan projede bulunan daireler 24 ay sonunda teslim ediliyor. Ncadde projesinin konutları alanlarına göre 70 ve 75 metrekare şeklinde ayrılıyor.


Esenyurt Ncadde ulaşım!
Esenyurt Ncadde ulaşım : Esenyurt Ncadde projesi Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 2 dakika, Marmara Park...