13 / 05 / 2024

esenyurt ne şehir teslim tarihi

esenyurt ne şehir teslim tarihi

N Şehir Esenyurt teslim tarihi Temmuz 2014 tarihi olarak belirlendi. 1+1 daireler 89 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1 daireler için 32 bin 400 TL gibi bir peşinat ödemesi ile konut sahibi olunabiliyor...

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Kartepe Zirvesi'ne Şehir ve Şehircilik teması ile devam edilsin!

Kocaeli’de gerçekleşen Kartepe Zirvesi’nin kapanışında konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, “Bilerek bir risk aldık. Kentlerdeki mutsuzluğun da ele alınacağını bile bile bu konuyu gündeme getirdik. Şehirlerde mutluluk ve mutsuzluğun sorgulanmasını istedim” dedi...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında son durum!

18,50 kilometre uzunluğundaki Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine hizmet verecek. Peki, Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında çalışmalar ne durumda?

Yapı ruhsatlarında yeni dönem başlıyor!

Akustik Uzmanı ve Öğretim Görevlisi Türker Talayman,1 Haziran 2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan Gürültü Yönetmeliği’nin yeni yapılardaki komşu gürültüsüne, şehir gürültüsüne, bina içi seslerin azaltılmasına yönelik olduğunu söyledi..

Büyükçekmece’de çatılar için devrim gibi karar!

Büyükçekmece Belediye Meclisinde alınan kararlar ilçe genelindeki yapıların çatı örtüsüne şehir estetiğine katkı sağlayacak yeni bir düzenleme getirildi.

Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir ilçesi Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı dün askıya çıkarıldı...

Konya Sarayönü'ne şehir meydanı yapılacak!

Sarayönü Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.Toplantıda, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karatepe Mahallesi'ne yapılacak...

Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Hep İstanbul Esenyurt projesinde daire fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

Lahor'dan Pendik Belediyesi'ne şehir planlaması ziyareti!

Pakistan Lahor Büyükşehir Belediye Planlama Departmanı Direktörü Shakeel Anjum Minhas, şehrin planlama süreçleri ve kentsel yenilenme konularında bilgi almak üzere Pendik Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.

Rize Salarha Vadisi’ne şehir hastanesi önerisi!

Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye genelinde modern ve 5 yıldız konforunda kurulmasını planladığı Şehir Hastanelerinden birinin inşa edileceği Rize’de yer için Salarha Vadisi’nden 120 ila 200 dönümden oluşan 4 alternatifli arsa önerisi geldi.

Akyazı Spor Kompleksi'ne şehir hastanesi m yapılacak?

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Ortahisar Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Faruk Kanca, Akyazı Spor Kompleksi'ne yapılması düşünülen şehir hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

esenyurt ne şehir teslim tarihi Haberi

esenyurt ne şehir teslim tarihi

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Esenyurt'ta 30 bin 188 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen N Şehir Esenyurt projesi Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


3+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı N Şehir Esenyurt projesinde yer alan daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.



N Şehir Esenyurt projesinde yer alan dairelerin teslim tarihi Temmuz 2014 olarak belirlendi. 


Toplam 618 adet daireden oluşan Esenyurt N Şehir Evleri'nde 1+0 daireler 32 metrekare, 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 82-92-112 metrekare büyüklüğünde yer alıyor.



N Şehir Esenyurt Evleri'nde ki 1+0 daireler 59 bin TL, 1+1 daireler 89 bin TL, 2+1 daireler 119 bin TL ile 159 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Teslim tarihinin 2014 yılı olarak belirlendiği Esenyurt N Şehir Evleri'nde 1+1 daireler için 32...