26 / 07 / 2024

Esenyurt okullarında temizlik yapıldı mı

Esenyurt okullarında temizlik yapıldı mı

Esenyurt Belediyesi, Başkan Necmi Kadıoğlu’nun talimatları ile 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin ve eğitimcilerin rahat ve daha sağlıklı ortamlarda eğitim yapabilmeleri için çalışmalarını hızlandırdı.

Sahte ev ilanlarında temizlik: 30 günde yüzde 10'u silindi

Ev ilanları için yapılan düzenleme ve bakanlığın yaptığı denetimlerle verdiği cezalar etkisini göstermeye başladı. İlan sitelerindeki sahte ilanlar bir bir siliniyor...

Esenyurt konut satışında lider! 

Türkiye genelinde Ekim 2023'te en çok konut satışı mega kent İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'un ilçeleri masaya yatırıldığında da en fazla konutun 40 bin 545 adetle Esenyurt'ta satıldığı kaydedildi.

Rana Clean Yapı Ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Rana Clean Yapı Ve Temizlik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Polat ve Şaban Gençayoğlu ortaklığında kuruldu.

Milyonlarca öğrenciye 3 bin TL burs verilecek! Ortaokul, lise, üniversite burs başvuruları onaylanan hemen faydalanacak!

Okulların açılmasıyla birlikte 2023-2024 eğitim öğretin yılı başladı. Bu kapsamda milyonlarca öğrenci okullarında eğitim görmeye başladı. Okulların açılmasıyla burs veren kurumlar da merak konusu oldu.

İlkokul, lise, üniversite öğrencileri bu habere hemen bakın! 8500 TL alacaksınız

Öğrencilere 8 bin 500 TL bedelinde destek ödemesi yapılıyor. Devlet okullarında eğitim alan ya da Yükseköğretim Kurulu (YÖK) aracklığı ile tespit edilen  ilk 500 üniversiteye giren talebelere ödeme yapılıyor.

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

İŞKUR’dan iş arayanlara müjde! 4958 temizlik görevlisi alacak! İŞKUR başvuru ekranı burada!

Sağlık Bakanlığı 4 bin 958 temizlik görevlisi alımı ilanı yayımlandı. İlgili hastanelere 4 bin 958 sürekli işçi kapsamında temizlik görevlisi alınacağı duyuruldu.

Veliler müjde! Okullarda ücretsiz yemek kapsamı genişletilecek! O grupta olan herkes hemen faydalanacak!

Devlet okullarında ücretsiz yemek uygulaması kapsamı genişletiliyor. Peki söz konusu uygulamadan kimler faydalanacak, yemekhanesi olmayan okullarsa sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Dikey süpürge 399 lira! İşte Şok 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Şok’ta bu haftanın indirimli ürünleri belli oldu. İndirimli ürünler arasında temizlik yapmayı sevdiren ve kolaylaştıran dikey süpürge var. Teba dikey süpürge sadece 399 liraya satışa sunuluyor. İşte Şok 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Türkiye’de çocuk okutmanın maliyeti ne kadar?

Türkiye’de anaokulundan üniversite mezuniyetin süresince tüm öğrenim hayatını devlet okullarında geçiren bir öğrencinin ailesine maliyeti bugünkü fiyatlarla 300 bin Türk Lirası. Eğitiminin tamamını özel okullarda geçiren öğrenciler için ise aileleri 1 ila 5 milyon TL arasında servet harcıyor...

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

Rahatlatan ŞOK indirim çok yakında! İşte ŞOK 21-27 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin 81 ilinde 7 binden fazla mağazası ile tüketiciye uygun fiyatlarla alışveriş imkanı sunan ŞOK’ta yeni bir indirim kampanyası başlıyor. ŞOK marketlerinde 21 – 27 Eylül 2022 tarihleri arasında temizlik, gıda ve ev için gerekli birçok üründe inanılmaz uygun fiyatlar sizi bekliyor. 

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Esenyurt okullarında temizlik yapıldı mı Haberi

Esenyurt okullarında temizlik yapıldı mı

Göreve geldiği 2004 yılından bu yana eğitime büyük hassasiyet gösteren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun talimatları doğrultusunda ilçede bulunan tüm okulların tespitleri yapılarak bakım onarım, tamir ve boya badanası yapılıyor. 


Okulun her yeri elden geçiyor!


15 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim ve öğretim dönemi sebebiyle Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen 34 okulda iç boya, dış cephe boyası, kapı, pencere, tesisat ve çatı tadilatları hızlı bir şekilde yapılmakta.




Yeni okullar için çalışmalar hızlanıyor!


2014-2015 Eğitim ve Öğretim dönemi açılışına kadar tüm okulların bakım ve onarımı dışında, inşası devam eden ve yarım kalan okullarda Esenyurt Belediyesi tarafından tamamlanarak yeni dönem içerisinde eğitim hizmetine açılması planlanıyor.


Ayrıca Esenyurt Belediyesi tarafından imalatına başlanan 9 yeni okul için hızlı bir çalışma...