02 / 05 / 2024

esenyurt önay grup

esenyurt önay grup

Önay Grup, Beylikdüzü Esenyurt'ta inşaatı devam eden Esenbahçe Konutları'nda, yüksek yaşam standartlarını uygun fiyat ve esnek ödeme şekli ile sunuyor.

Önay Büyük Konaklar'da sıfır vadeyle 24 ay taksit fırsatı! Son gün 31 Ekim!

Önay Büyük Konaklar projesi, Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükseliyor. Büyükçekmece Gölü'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede, göl manzaralı 27 adet villa yer alıyor. 

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Nay Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nay Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedel ile Başakşehir'de Abdullah Deniz tarafından kuruldu. 

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Önay Life Residence Ramazan kampanyası!

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in ortaklığıyla hayata geçirilen Önay Life Residence projesinde Ramazan kampanyası başlatıldı. Projede kampanya kapsamında daire alanlara KDV ödemeden yüzde 25 peşin geri kalan kısmını ise 30 taksit şeklinde ödeme sunuluyor.

Esenyurt Önay Life ödeme planı!

Esenyurt Önay Life ödeme planı kapsamında firma bünyesinde ya da banka kredili ödemeler yapılıyor. Önay Life Residence Esenyurt projesinde teslimler Eylül 2018'de yapılıyor...

Önay Life Evleri Esenyurt fiyatları!

Önay Life Evleri Esenyurt fiyatları 189 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 442 konutluk Önay Life Evleri Esenyurt projesi Eylül 2018 yılında teslim edilecek...

Önay Life Residence satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 800 TL!

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in deneyimlerini birleştirerek kurdukları ÖNTU Yatırım Ortaklığı, İstanbul’un en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beylikdüzü-Esenyurt’ta Önay Life Residence projesine başlıyor.

Önay Life Esenyurt satış fiyatları!

Önay Life Esenyurt satış fiyatları 189 bin TL ile 560 bin TL aralığında değişiyor. Önay Life Residence Esenyurt projesinde yaşam Eylül 2018'de başlayacak...

Önay Life Residence basın toplantısı 5 Mayıs'ta!

İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği projeleriyle adından sıkça söz ettiren Önay Grup, Tuna Ev-Ofis ile oluşturduğu ÖNTU ortaklığıyla Esenyurt'un Beylikdüzü sınırında Önay Life Residence projesine başlıyor.

Önay Grup Önay Life fiyat listesi!

Önay Grup Önay Life fiyat listesi 189 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Önay Life projesinde konutlar Ağustos 2018 yılında teslim ediliyor...

Önay Life Esenyurt teslim tarihi!

Önay Life Esenyurt projesinde dairelerin fiyatları 189 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Önay Life Esenyurt projesinde 442 adet konut yer alıyor...

2007 yılında Esenbahçe Konutları'nda 80.000 liraya daire!

2007 yılında Önay Grup projesi olarak Beylikdüzü'nde inşa edilen Esenbahçe Konutları satışa sunulmuş. Satışa sunulan sitedeki konutlar 80 bin liradan (361 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

esenyurt önay grup Haberi

esenyurt önay grup

Projede 82 metrekareden başlayıp 120 metrekareye kadar 2+1; 115 metrekareden başlayıp 161 metrekareye kadar 3+1 seçeneklerinde toplam 451 daire bulunuyor. Metrekaresi 870 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede yüzde 25 peşinat talep ediliyor. Sıfır faiz ile 18 aya kadar aylık 750 YTL'lik taksitler yapılıyor. 18 ay boyunca 3 kez yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor. Proje tesliminde ise bakiye kapatılıyor. 1'nci etabın Eylül 2008, 2'nci etabın ise Eylül 2009'da teslim edileceği projede fitness center, kafeterya, kapalı otoparklar, çocuk oyun alanları, kamelyalar, süs havuzları, basketbol sahası, tenis kortu ve yürüyüş parkuru yer alıyor. Esenbahçe Konutları'nın hemen yanında, firmaya ait iş merkezi bünyesinde sağlık merkezi bulunuyor. Kuru temizleme, kuaför, eczane, market, manav, kasap gibi ihtiyaçlar ise site içerisindeki...