08 / 05 / 2024

esenyurt Orhan Özyurt Cami nerede

esenyurt Orhan Özyurt Cami nerede

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Tamer Özyurt: Esenyurt, 2020’nin de yıldızı olacak!

İstanbul’da çok konut satışının gerçekleştirildiği ilçeler sıralamasında son yıllarda zirveye yerleşen Esenyurt, yılın ilk 8 yında da bu konumunu korudu.

Esenyurt, 2019 yılında da en çok konut satılan ilçe olacak!

Esenyurt, 2019 yılının ilk dört ayında da 'en çok konut satılan ilçe' oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt "Lokasyonu, değeri, yabancı ilgisi, ulaşım ağı ve fiyat avantajı nedeniyle Esenyurt, bu yılda en çok konutun satıldığı ilçe olacak" dedi...

Esenyurt'ta 25 apartman emniyet amaçlı tahliye edildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, Esenyurt'ta çatlaklar ve çökme sebebiyle trafiğe kapatılan Orhan Gazi Caddesi ve tahliye edilen 9 katlı binanın çevresindeki 25 apartmanın emniyet amaçlı tahliye edildiğini açıkladı...

Esenyurt yine en çok konut satılan ilçe olacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, "Esenyurt, 2018'de de en çok konut satılan ilçe olacak" açıklamasında bulundu...

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Esenyurt City Center'da Home Office'e yeni bir bakış!

Özyurt AŞ City Çenter Projesi ile İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Esenyurt'ta ferah meydanları, etkinlik alanları, dinlenme köşeleri ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor.

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Sıtatik Taş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıtatik Taş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Esenyurt, Orhan Gazi Mahallesi, 1646 Sokak'ta kuruldu.

Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’taki hastanesinin imar planı değişti!

İmar mevzuatında emsali olmayan özel uygulama Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’ta diktiği bina için yapıldı. İBB Meclisi’nden bir ay önce onay alan bina ‘özel hastane’ olacak…

Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Mutlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Orhan Gazi Mahallesi, 1659 Sokak'ta kuruldu.

Esenyurt'ta Tamer Özyurt İlköğretim Okulu açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan 32 derslikli Tamer Özyurt İlköğretim Okulu, düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilerek ilk ders zili çalındı.

Esenyurt Tamer Özyurt İlkokulu açıldı!

Daha önce işitme engelli çocuklar için bir anaokulu yaptıran Özyurtlar İnşaat, eğitim alanındaki ikinci yatırımı olan Tamer Özyurt İlkokulu’nu yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete sundu.

Esenyurt Tamer Özyurt İlköğretim Okulu yarın açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçe merkezi Bahçeyolu Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nun 12 Ekim 2015 Pazartesi günü ilk ders zili çalıyor.

esenyurt Orhan Özyurt Cami nerede Haberi

esenyurt Orhan Özyurt Cami nerede


Esenyurt ‘ta, İncitepe Mahallesi’nde yapımına başlanan Orhan Özyurt Cami’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. İncitepe Mahallesi’nde düzenlenen temel atma törenine, İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Müftüsü Mehmet Müftüoğlu, camiye ismi verilen iş adamı Orhan Özyurt ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlarken protokol konuşmalarıyla devam edildi. Ardından Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ve protokol üyeleri hep birlikte caminin temeline ilk harç dökülmesi için butona bastı.

Dualar eşliğinde temeli atılan caminin sonrasında yapımı tamamlanan Esenyurt Belediyesi Alt Geçidi vatandaşların hizmetine sunuldu. Vatandaşların ihtiyaçları gözetilerek hayata geçirilen projeler için ilçe halkı Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti. Geçidin hizmete sunulmasının ardından birçok vatandaş açılışı yapılan alt geçidi kullanarak...