03 / 05 / 2024

Esenyurt Özel Mediplus Cerrahi Tıp Merkezi

Esenyurt Özel Mediplus Cerrahi Tıp Merkezi

Esenyurt Özel Mediplus Cerrahi Tıp Merkezi açıldı. Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi’nin açılış töreni bölgede çok sayıda sağlık kuruluşlarının temsilcileri ve seçkin misafirlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Arnavutköy ve Esenyurt 1/100000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Arnavutköy ve Esenyurt İlçeleri 1/100000 ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planı Özel Endüstri Bölgelerine İlişkin 25.09.2020 tasdik tarihli Plan değişikliği askıya çıktı.

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL Hakan Bartu Sürmeli tarafından kuruldu.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Tutpınar tarafından kuruldu.

Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü!

Kara Süleyman’ın mirasçılarına güzel haber geldi. Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü ve 16 mahalleyi ve en az 50 bin kişiyi ilgilendiren karar Yargıtay’dan çıktı...

Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi!

Mavera Sefa Evleri kişiye özel ödeme seçenekleriyle İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Peki Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı'da lansmana özel 60 ay vade imkanı!

Meydan Ardıçlı Evleri'nde lansmana özel cazip fırsatlar sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen proje Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yer alıyor...

Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya!

Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya sunuluyor.

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Cigerci tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat; Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’de yer alan konut projelerinde 33’üncü yılına özel kampanya yaptı.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'de yer alan konut projelerinde 33. yılına özel kampanya yaptı. Alıcılara kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Şimdi ev almak için doğru zaman" dedi.

Nlogo Esenyurt Özyurtlar ödeme şekli!

Nlogo Esenyurt Özyurtlar projesinde Ramazan ayına özel kampanyalı fiyatlarla satışlar yapılıyor. Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Babacan Premium Esenyurt'ta yüzde 15 indirim!

Babacan Premium Esenyurt'ta lansmana özel yüzde 15 indirimli fiyatlarla ev sahibi olunuyor. Babacan Premium projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 800 liradan başlıyor...

Esenyurt Özel Mediplus Cerrahi Tıp Merkezi Haberi

Esenyurt Özel Mediplus Cerrahi Tıp Merkezi


İstanbul’un en hızlı gelişen ve değişimin merkezi haline gelen Esenyurt birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da merkez olmaya ve yatırımcının tercih ettiği bir ilçe olmaya devam ediyor.

Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi’nin açılış töreni bölgede çok sayıda sağlık kuruluşlarının temsilcileri ve seçkin misafirlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi Ufuk caddesinde Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’nın katılımıyla açılışı gerçekleşen Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi, 6 kattan oluşan yeni ve modern binası ve 60 personeliyle 7/24 saat esasında tam donanımlı olarak Esenyurt halkına hizmet verecektir.

Yeni sağlık tesisi Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi kurban kesimi sonrasında okunan dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

“İlçemize Değer Katacaktır”

Açılış kurdelesini kesen Esenyurt Belediye...