02 / 05 / 2024

Esenyurt Saylan İnşaatprojeleri

Esenyurt Saylan İnşaatprojeleri

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Rostamiyan Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rostamiyan Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nıloofar Monjezı Badıl tarafından kuruldu.

Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO Esenyurt'ta yer alan arsalarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. Peki Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Dönerciye Esenyurt Meydanı'nında arsa sattılar!

Kamyonetini mobil döner aracına çeviren 67 yaşındaki İbrahim İhsan Kutnak, 3 kişi tarafından dolandırıldı. Esenyurt Meydanı’nı satın almak için 100 bin TL ödeyen İbrahim İhsan Kutnak (67) işin peşini bırakmadı.

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Esenyurt Bartın Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Esenyurt ‘ta İstanbul'un birçok semtinde yaşayan Bartınlı vatandaşların bir araya gelmelerini sağlayarak sosyal, kültürel ve çeşitli alanlarda etkinliklere ev sahipliği yapması planlanan Bartın Kültür Evi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık!

Toplam 250 adet daireden meydana gelen Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık daire teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları kendilerinden 30 milyon TL'ye yakın para toplandığını ve ortada projelerin olmadığını söyledi. Mağdurlar yarın saat 13:00'te eylem yapacak.

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

2016'nın ilk ayında sessizliklerini bozarak eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları yeni yılın ilk eylemini dün saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdi. Makrom mağdurlarına diğer inşaat firmaları mağdurlarından da destek geldi.

Makrom mağdurları yarın eylem yapacak!

Her ayın 17'sinde eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları 2016 yılının ilk eylemini yarın saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirecek.

Ukracity mağdurlarından yeni eylem!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken sessiz kalmayı seçen Ukra mağdurları sessizliklerini bozarak bugün Esenyurt Belediyesi önünde toplanma kararı aldı, mağdurlar Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla görüşmek istiyor...

Türkan Saylan'ın Arnavutköy'deki evi satılıyor!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan'ın Ergenekon soruşturması kapsamında evi arandığında el salladığı Arnavutköy'deki evi satılıyor.

Esenyurt Saylan İnşaatprojeleri Haberi

Esenyurt Saylan İnşaatprojeleri

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projesinde 30 milyon TL'ye yakın para toplanıldığını ve projenin ortada olmadığını savunan inşaat mağdurları, bugün Haramidere Carrefour'un altında arsada saat 13:00'te eylemlerini gerçekleştirdi.


Daha öncede Esenyurt Belediyesi önünde eylem yapmış olan 837 mağdurun arasında İETT ve İSKİ çalışanlarının yanı sıra pilotlarlar da bulunuyor.


800 dairenin 303'ü pilotlara satıldı


800 dairelik Vera Vizyon projesinde konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı. Teslimlerin 2014'te gerçekleşmesi planlanan projenin inşaatı başlamadı.  Projedeki evlerin 303 tanesinin pilotlara satıldı.


Tac Mahal Prestij'in teslimi 2014'teydi


Toplam daire sayısının 737 olarak belirlendiği Tac Mahal Prestij projesinin 2014'te teslim edilmesi öngörülüyordu. İnşaatına henüz başlanılmayan proje kamu kuruluşlarında çalışan vatandaşlara satılmıştı.  1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alacaktı.


Saylan İnşaat mağdurları, Esen Sağlık yetkilisi Vahit Şafak,...