20 / 05 / 2024

esenyurt silahlı kavga

esenyurt silahlı kavga

Esenyurt'ta bir inşaatın sahipleri arasında çıktığı belirtilen silahlı kavgada, 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

İstanbul'da arsa sahibi ve müteahhitler arasında kavga!

İstanbul Bahçelievler'de iki müteahhit kardeş ve arsa sahipleri arasında kavga yaşandı. Arsa sahibinin silahlı saldırısına uğrayan Müteahhit kardeşler Sadık ve Sami A. yaralandı. 

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da arazi kavgası: 4 yaralı!

Şanlıurfa'ya Bozova ilçesinde anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan silahlı kavga sonucu 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 4 ölü, 2 yaralı!

Şanlıurfa'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 4 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı.

İş adamlarının gayrimenkul anlaşmazlığı kavgası: 1 yaralı!

Beşiktaş'ta gayrimenkul anlaşmazlığı sebebiyle iki iş adamı arasında silahlı kavga çıktı. Holding sahibi Selahattin D. ile bir başka holdingin sahibi Engin M. kısa süre önce gayrimenkul holding hissesi yüzünden anlaşmazlık yaşayınca iddiaya göre İbrahim S. ateş açtı.

Diyarbakır'da arazi kavgası: 3 ölü 7 yaralı!

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle 2 aile arasında silahlı kavga çıktı...

Rize'de arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Rize Pazar'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı...

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü, 5 yaralı!

Şanlıurfa Birecik'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 1 kişi öldü ve 5 kişi yaralandı. 

Sarıkamış'taki arazi kavgasında yeni gelişme!

Kars Sarıkamış'ta mayıs ayında, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 6 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı silahlı kavga nedeniyle aranan 4 kişiden biri yakalandı.

Kars'ta 6 kişinin öldüğü arazi kavgası yeniden alevlendi!

Sarıkamış ilçesinde Mayıs ayında 6 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı kavgaya karışan aileler arasında tekrar silahlı kavga çıktı...

Siverek'te arazi kavgası: 6 ölü!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle İzol aşireti mensupları arasında kavga çıktı. Silahlı kavga ve sonrasında yaşanan kazada toplam 6 kişi yaşamını bitirdi.

Ağrı'da arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Ağrı'nın Patnos ilçesinde arazi anlaşmazlığı yaşayan iki kardeş arasında yaşanan silahlı kavga sonucunda 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kars'ta arazi kavgası! 1 ölü, 1 yaralı!

Kars'ın Digor ilçesinde amca ve çocukları arazında arazi kavgası çıktı. Silahlı kavga sonucunda bir kişi yaralanırken, bir kişi hayatını kaybetti.

esenyurt silahlı kavga Haberi

esenyurt silahlı kavga

Alınan bilgiye göre, Saadetdere Mahallesi 66. Sokak'taki inşaatın akraba oldukları öğrenilen sahipleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. S.N, T.N, S.N. ve T.N. kardeşler ve kuzenleri Dinçer, Ferhat ve Fettah Teker kardeşler ile onların amcaoğulları Hatip Teker'in karıştığı kavgada silah kullanıldı.


Kavgada Teker kardeşler ile Hatip Teker ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, S.N, T.N, S.N. ve T.N. olay yerinden kaçtı.


Yaralılardan Fettah, Hatip ve Dinçer Teker ambulansla Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırılırken, Ferhat Teker olay yerinde hayatını kaybetti. Hastanede tedavi altına alınan Hatip ve Dinçer Teker de müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Fettah Teker'in tedavisi devam ederken, cenazeleri almak için gelen yakınlarından bazıları, hastanenin önünde sinir krizi geçirdi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kaçan...