30 / 04 / 2024

İş adamlarının gayrimenkul anlaşmazlığı kavgası: 1 yaralı!

İş adamlarının gayrimenkul anlaşmazlığı kavgası: 1 yaralı!

Beşiktaş'ta gayrimenkul anlaşmazlığı sebebiyle iki iş adamı arasında silahlı kavga çıktı. Holding sahibi Selahattin D. ile bir başka holdingin sahibi Engin M. kısa süre önce gayrimenkul holding hissesi yüzünden anlaşmazlık yaşayınca iddiaya göre İbrahim S. ateş açtı.



İstanbul Beşiktaş'ta gayrimenkul anlaşmazlığı sebebiyle iki iş adamı arasında silahlı kavga yaşandı. Holding sahibi Selahattin D. ile bir başka holdingin sahibi Engin M. kısa süre önce gayrimenkul holding hissesi nedeniyle anlaşmazlık yaşayınca iddiaya göre İbrahim S. tabancasını çekti ve ateş açtı. Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre; saldırıda E.M yara almadan kurtuldu, şoförü K.M.A. ise bacağından yaralandı.

İki iş adamı arasında yaşanan gayrimenkul anlaşmazlığı silahlı saldırıya döndü. Olay, salı günü saat 17.00'de Beşiktaş Levazım Mahallesi Yeni Bahar Sokak üzerinde yaşandı. Holding sahibi İbrahim S. ile bir başka holdingin sahibi Engin M. kısa süre önce gayrimenkul hissesi sebebiyle anlaşmazlık yaşandı. Anlaşmanın büyümesi üzerine ikilinin arasında başlayan tartışma büyüyüdü ve kavgaya döndü. İkili arasındaki kavga devam ederken, akşamüstü Engin M'nin olduğu sokağa gelen İbrahim S. araç içerisinde beklemeye başladı.

ANLAŞMAZLIK YÜZÜNDEN SALDIRMIŞ

Bir süre sonra sokakta Engin M'yi gören İbrahim S. tabancasını çekti ve ateş açtı. Saldırıda Engin M'nin şöförü K.M.A. bacağından yaralandı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi gönderildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şoförü yaptıkları ilk müdahaleden sonra ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne götürüldü ve tedavi altına aldı.

BEŞİKTAŞ POLİSİ SALDIRGANIN PEŞİNDE

Olays onrasında saldırının yaşandığı yere gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler güvenlik şeridi çekti ve alışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek görgü şahitlerinin ifadelerine başvuran polis ekipleri, kısa sürede kimliğini belirledikleri İbrahim S'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Denizli Baklan'da arazi kavgası: 1 ölü, 2 yaralı!


Geri Dön