30 / 04 / 2024

beşitaş gayrimenkul kavgası

beşitaş gayrimenkul kavgası

İstanbul’da iş insanı Engin M. ile yaşadığı arbede sırasında, tabancayla holding sahibinin şoförünü bacağından vuran Avukat İbrahim S., ifadesi sonrasında tutuklandı. Olayla ilgili yeni ayrıntılar öğrenildi.

İş adamlarının gayrimenkul anlaşmazlığı kavgası: 1 yaralı!

Beşiktaş'ta gayrimenkul anlaşmazlığı sebebiyle iki iş adamı arasında silahlı kavga çıktı. Holding sahibi Selahattin D. ile bir başka holdingin sahibi Engin M. kısa süre önce gayrimenkul holding hissesi yüzünden anlaşmazlık yaşayınca iddiaya göre İbrahim S. ateş açtı.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Belediye beş taksitle 4 gayrimenkul satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan beş adet gayrimenkulü 4 taksitle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Temmuz'da yapılacak.

Osmangazi Belediyesi Bursa'da 4 arsa satacak! 

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan beş adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 74 milyon 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Beşiroğlu tarafından kuruldu.

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB İstanbul'un göbeğinde gayrimenkul fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Kartal ilçesinde konumlanan 3 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı.

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

beşitaş gayrimenkul kavgası Haberi

beşitaş gayrimenkul kavgası

Olay, salı günü saat 17.00 sıralarında Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Yenibahar Sokak üzerinde yaşandı. İddiaya göre, bir alışveriş merkezinde iş yeri ve ofisi olan Avukat İbrahim S., emlakçılık yapan bir arkadaşıyla, Levazım Mahallesi'nde bulunan bir villaya gitti.

İddiaya göre; iş insanı Engin M.'nin ortak olduğu ve satışıyla ilgili uzun süredir sorunlar yaşanan villayı gezen Avukat İbrahim S., bir süre sonra dışarıya çıktı.

Sözcü'den Habip Atam ve Can Öztürk'ün haberine göre; bu sırada villa ortaklarından Engin M. ile tartışma çıktı. Yaşanan tartışma arbedeye dönüşnce, silahını çeken İbrahim S. bir el ateş etti. İbrahim S.'nin tabancasından çıkan kurşun iş insanın Engin M.'nin şoförü Kutlu Muhammet O.'nun sol bacağına geldi. İbrahim S. olay yerinden kaçtı.

“ATEŞ EDİNCE ARAYA GİRDİM”

Yaralanan Kutlu Muhammet O., hastanede verdiği bilgide, holding...