29 / 04 / 2024

Esenyurt tapuları

Esenyurt tapuları

Esenyurt Belediyesi, 30 yıldır tapularını alamamış olan Yenikent ve de Ardıçlı mahallesi sakinlerine sevinç yaşattı. Osmanlı Camii'nde düzenlenen törenle tapular, Necmi Kadıoğlu tarafından sahiplerine verildi.

Eviva Yaşam Merkezi mağdurları tapularına kavuştu!

İstanbul Esenyurt'ta 'Eviva Yaşam Merkezi' adıyla konut satın alan ve mağdur olan vatandaşlar tapularına kavuştu. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak 10 yıllık mağduriyeti ortadan kaldırdı. 

Esenyurt'ta maketten satışa tepki geldi!

İstanbul Esenyurt'ta 2011 yılında yılında ev ve dükkan satın alan ancak parayı ödedikleri halde tapularını alamayan 1024 mağdur duruma tepki gösterdi.

Esenyurt'ta 350 tapu sahibine kavuştu!

Esenyurt Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi’nde hisseli olan tapuların hukuksal işlemlerini tamamlayarak 350 tapuyu düzenlenen törenle hak sahiplerine dağıttı.

Esenyurt Almira Residence'ta teslimler başladı!

Altun Yapı tarafından Esenyurt bölgesinde inşaa edilen Almira Residence projesinin kat maliklerine tapuları teslim edilmeye başladı.

Esenyurt’ta 30 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Esenyurt ’ta yaklaşık 30 yıldır çözüm bekleyen tapu sorunu, pürüzlerin giderilmesinin ardından çözüme kavuşturuldu. Tapularına kavuşmanın heyecanını yaşayan onlarca vatandaş, tapularını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun elinden aldı.

Hep İstanbul Esenyurt konut projesi!

Hep İstanbul Esenyurt konut projesi 2017 yılının Nisan ayında teslim edilecek. Tapuların, daire tesliminde verileceği projede daireler 184 bin'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede minimum yüzde 5 peşinatla ödeme yapılıyor.

Esenyurt'ta 555 tapu teslim edildi!

Esenyurt'ta 555 tapu teslim edildi. Esenyurt Belediyesi, Ardıçlı ve Yenikent Mahallesindeki 555 müstakil tapular, düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konu ile ilgili çaıklama yaptı.

Esenyurt'ta 555 tapu sahiplerine teslim edildi!

Esenyurt Belediyesi, Ardıçlı ve Yenikent Mahallesi'ndeki 555 müstakil tapuları, düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tapu sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.

Esenyurt'ta 555 tapu sahibini buldu!

Esenyurt Belediyesi, 30 yıldır tapularını alamamış olan Yenikent ve de Ardıçlı mahallesi sakinlerine sevinç yaşattı. Osmanlı Camii'nde düzenlenen törenle tapular, Necmi Kadıoğlu tarafından sahiplerine verildi.

Nmerkez Esenyurt'ta dükkan tapuları dağıtılıyor!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nmerkez Esenyurt projesinde tapular dağıtılmaya başlandı...

Fiyapı Fi Tower Esenyurt'ta tapular 15 Ocak'ta teslim ediliyor!

Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Fi Tower Esenyurt projesi ile ilgili sitesinde duyuru yayınladı. Fi Tower projesinde tapu teslimlerinin 15 Ocak'ta, daire teslimlerinin ise 30 Mart 2013 tarihinde başlayacağı belirtiliyor...

Garden City Esenyurt Evleri'nde 147 bin TL'ye 122 metrekare! Tapular ve daireler hemen teslim!

Esenyurt'ta yükselen Garden City projesi kapsamında yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 3 farklı tipte yükseliyor. Projedeki konutlar için kredi kullanılıyor. Teslimatlar ise hemen yapılıyor ve daire teslimlerinde tapular da teslim ediliyor...

Rüya Yaşam Evleri Esenyurt'ta fiyatlar güncellendi! 53 bin TL'ye!

Tapuların hemen teslim edildiği Rüya Yaşam Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 53 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yenilenen fiyatlarla satışların devam ettiği proje; Esenyurt'ta konumlandırıldı...

Esenyurt tapuları Haberi

Esenyurt tapuları

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Yenikent ve Ardıçlı mahallesinde bulunan 1704 ve 8858 parsellerde davaları tamamlanan ve imar uygulamaları yapılan toplam 555 müstakil tapuları hak sahiplerine teslim etti. Tapuların dağıtılması için davaların bitmesi gerektiğinin altını çizen Kadıoğlu, "Davalar bitip, Yargıtay'dan onaylanmadığı sürece biz bu arsalar üzerine tapu veremeyiz. Mahkeme sürecini de bizim ayarlamamız mümkün değil. Mahkeme sürecini takip ediyoruz ama neticede bir yük var. Mahkemeler sonuçlandığı zaman tapuları dağıtabiliyoruz. Bir ay önce yukarıda tapu dağıttık şimdi burada dağıtıyoruz. Bundan sonra da dağıtacağız" ifadelerini kullandı. Kadıoğlu, tapuları dağıtırken, evli bir çiftin aynı anda tapuya yönelmesi üzerine gülerek, "Öncelik kadınların" dedi. Kadıoğlu, tapuları dağıttıktan sonra ilçe sakinlerinin sorularını ve şikâyetlerini dinledi. Sorulara yanıt vermeye çalışan Kadıoğlu ilçe sakinlerine "Siz mağdur olmayın,...