07 / 05 / 2024

esenyurt termal hastane nerede

esenyurt termal hastane nerede

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

Esenyurt'taki termal tesislerin açılışı Eylül'e kaldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Reyap İnternational Esenyurt Eylül'de açılıyor!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Reyap İnternational, Eylül'ün ikinci haftasında kapılarını açıyor. Yeşilkent mahallesinde yer alan hastane 250 yatak kapasitesine sahip.

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kaplıca termal tesislerinin ziyaretçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3’ncü bölge meclis üyeleri oldu.

Esenyurt'taki termal tesisler Temmuz'da açılıyor!

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

Esenyurt termal turizmin yeni merkezi olacak!

İstanbul'un yıldızı parlayan ilçelerinden Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme gelecek. Üç yıl önce şans eseri bulunan termal suyla, belediye kısa süre içinde ilçede bir termal tesisi faaliyete soktu, ikinci tesis için ise hazırlıkları tamamladı.

Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’taki hastanesinin imar planı değişti!

İmar mevzuatında emsali olmayan özel uygulama Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’ta diktiği bina için yapıldı. İBB Meclisi’nden bir ay önce onay alan bina ‘özel hastane’ olacak…

Esenyurt Belediyesi'nden 2. termal tesis!

Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu Saadetdere Mahallesinde geçtiğimiz yıl temeli atılan termal tesis ardından Atatürk Mahallesinde yapılan ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleştirdi.

Esenyurt'a ikincir termal tesis kazandırılıyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçeye ikinci termal ve sağlık tesisi kazandırılıyor. Başkan Kadıoğlu “Kaplıcalar diyarı Esenyurt olacak” diyerek ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleşti

Yoncalı Kaplıcaları'na 100 yataklı termal hastane yapılacak!

Prof. Dr. Vural Kavuncu, Yoncalı kaplıcalarına ilk etapta 100 yataklı modern bir termal hastane yapımının programa alındığını açıkladı. Kavuncu, Yoncalı'da 5 milyon metrekare alana termal turizm kenti kurulacağını söyledi

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi, Çağatay Eroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Metro Park Center, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Palaemon Thermal Apart, 1 ay sonra Esenyurt Kıraç'ta açılacak!

Palaemon Thermal Apart, Avrupa Yakası'nın ilk termal oteli olarak Esenyurt Kıraç'ta inşa ediliyor. 1 ay sonra açılışı yapılacak olan Palaemon Thermal Apart'ta 36 apart oda bulunuyor.

esenyurt termal hastane nerede Haberi

esenyurt termal hastane nerede


Sağlık turizmiyle gündeme gelen Esenyurt termal yatırımlarla dikkat çekiyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor.


Kıraç Termal Tesisleri ve Saadetdere Termal Tesisleri resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek. 


Esenyurt termal tesisleri adres:

Saadetdere Termal Tesisleri nerede?

Saadetdere Termal Tesisleri, Torium AVM'nin arka tarafında yer alıyor.


Kıraç Termal Tesisleri nerede?

Kıraç Termal Tesisleri Atatürk Mahallesi Kuruçeşme caddesinde yer alıyor.


Esenyurt'taki termal tesislerde; engelli havuzları, termal havuz, hamam, duş,fizyoterapi hizmetleri bulunuyor. Termal tesisler haftaiçi 10:00-20:30, cumartesi ve pazar günleri ise 10:00-18:30 saatleri arasında hizmet veriyor.


Esenyurt termal tesisleri ücret:

Halka tanıtım aşamasında ücretsiz hizmet verecek olan termal tesislerden randevu alarak yararlanılabiliyor. Esenyurt'taki


Saadetdere Termal Tesisleri telefon: 0212 423 00 06

Kıraç Termal Tesisleri telefon: 0 212 689 10 79



Ceren...