02 / 05 / 2024

esenyurt termal havuz ne zaman açılacak

esenyurt termal havuz ne zaman açılacak

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

Esenyurt'a termal tesis ve kaplıca yapılıyor!

Termal tesis ve kaplıca yapacak İSTANBUL' un son yıllarda hızla gelişme gösteren ve Türkiye' nin modern ilçeleri arasına giren Esenyurt' ta termal kaplıcalar da geliyor...

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Esenyurt'taki termal tesislerin açılışı Eylül'e kaldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kaplıca termal tesislerinin ziyaretçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3’ncü bölge meclis üyeleri oldu.

Esenyurt'taki termal tesisler Temmuz'da açılıyor!

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

Yalova Termal Kaplıca'da 2 milyon TL’lik restorasyon başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Yalova Termal Kaplıca İşletmeleri’nde 2 milyon TL’lik dev restorasyon başladı. İşletmedeki açık havuz, sultan banyo ve kurşunlu banyo 15 yıl aradan sonra tarihinin en büyük restorasyon çalışması için kapatıldı.

Esenyurt termal turizmin yeni merkezi olacak!

İstanbul'un yıldızı parlayan ilçelerinden Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme gelecek. Üç yıl önce şans eseri bulunan termal suyla, belediye kısa süre içinde ilçede bir termal tesisi faaliyete soktu, ikinci tesis için ise hazırlıkları tamamladı.

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık!

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede fitness center ve termal havuz gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Esenyurt Belediyesi'nden 2. termal tesis!

Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu Saadetdere Mahallesinde geçtiğimiz yıl temeli atılan termal tesis ardından Atatürk Mahallesinde yapılan ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleştirdi.

Esenyurt'a ikincir termal tesis kazandırılıyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçeye ikinci termal ve sağlık tesisi kazandırılıyor. Başkan Kadıoğlu “Kaplıcalar diyarı Esenyurt olacak” diyerek ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleşti

İpekiş Fabrikası termal kür merkezine dönüşecek!

Yaklaşık 15 bin m2 arazisi olan İpekiş Fabrikası, Sözüneri Mimarlık’ın projesi hayata geçerse termal kür merkezine dönüşecek. Proje kapsamında fabrika arazisine 30 havuz kurulması planlanıyor.

Rönesans Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Murad Korkmaz, Arif Korkmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Esenkent Mahallesi, Çarşı Pazar AVM'de kuruldu.

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi, Çağatay Eroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Metro Park Center, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Palaemon Thermal Apart, 1 ay sonra Esenyurt Kıraç'ta açılacak!

Palaemon Thermal Apart, Avrupa Yakası'nın ilk termal oteli olarak Esenyurt Kıraç'ta inşa ediliyor. 1 ay sonra açılışı yapılacak olan Palaemon Thermal Apart'ta 36 apart oda bulunuyor.

esenyurt termal havuz ne zaman açılacak Haberi

esenyurt termal havuz ne zaman açılacak


İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt Belediyesi Türkiye’deki termal ve kaplıcalardan 15-20 kat daha yüksek kalitede seviyesi olan hipotermal suyu vatandaşa termal tesis ve kaplıca hizmeti olarak sunuyor.

Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor. Termal tesislerden biri Kıraç da bir diğeri ise Saadetdere'de yer alıyor. 


Resmi açılışı henüz yapılmayan Kıraç Termal Tesisleri ve Saadetdere Termal Tesisleri resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Tesislerde termal havuz, hamam, duş, engelli havuzları, fizyoterapi hizmetleri mevcut.    


Esenyurt termal tesisleri nerede?

Saadetdere Termal Tesisleri, Torium AVM'nin arkasında, Kıraç Termal Tesisleri ise Atatürk Mahallesi Kuruçeşme caddesinde yer alıyor.


Resmi açılışa kadar ücretsiz

Halka tanıtım aşamasında ücretsiz hizmet verecek olan termal tesislerden randevu...