15 / 05 / 2024

esenyurt termal tesisler nerede

esenyurt termal tesisler nerede

Termal tesis ve kaplıca yapacak İSTANBUL' un son yıllarda hızla gelişme gösteren ve Türkiye' nin modern ilçeleri arasına giren Esenyurt' ta termal kaplıcalar da geliyor...

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Termal turizme 40 milyon TL'lik yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı termal turizme yönelik 40 milyon TL’lik yatırım yapılması kararı aldı. Bu karar göre 8 ile yeni termal tesisler, termal su depoları ve turizm merkezleri kurulacak.

Esenyurt'taki termal tesislerin açılışı Eylül'e kaldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kaplıca termal tesislerinin ziyaretçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3’ncü bölge meclis üyeleri oldu.

Esenyurt'taki termal tesisler Temmuz'da açılıyor!

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

Samsun'da 10 yıllığına kiralık termal tesis ve otopark!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Esenyurt termal turizmin yeni merkezi olacak!

İstanbul'un yıldızı parlayan ilçelerinden Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme gelecek. Üç yıl önce şans eseri bulunan termal suyla, belediye kısa süre içinde ilçede bir termal tesisi faaliyete soktu, ikinci tesis için ise hazırlıkları tamamladı.

Karaderili'den Yalova'ya 2 bin 200 yatak kapasiteli otel!

Avrupa’nın kaynak lideri Türkiye’de termal devrimin ayak sesleri yükseliyor. Devlet teşvik desteği verdiği termal tesisler kendilerini yeniliyor ve yatırımcıya milyon dolarlık yatırımlar için cesaretlendiriyor.

Esenyurt Belediyesi'nden 2. termal tesis!

Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu Saadetdere Mahallesinde geçtiğimiz yıl temeli atılan termal tesis ardından Atatürk Mahallesinde yapılan ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleştirdi.

Esenyurt'a ikincir termal tesis kazandırılıyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçeye ikinci termal ve sağlık tesisi kazandırılıyor. Başkan Kadıoğlu “Kaplıcalar diyarı Esenyurt olacak” diyerek ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleşti

Göbel Termal Kaplıcaları'nda yeni tesisler inşa edildi!

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel beldesinin Kütahya'nın önde gelen termal merkezleri arasında olduğuna işaret ederek, Göbel Termal Kaplıcaları'nda yeni tesisler inşa edildiği bildirildi.

Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatı ne zaman bitecek?

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Vali Yazıcı, “Çatak bölgesindeki sıcak suyun kullanılacağı tesisler için yaklaşık 10 milyon lira harcanacak. " dedi.

esenyurt termal tesisler nerede Haberi

esenyurt termal tesisler nerede


Termal tesis ve kaplıca yapacak İSTANBUL'UN son yıllarda hızla gelişme gösteren ve Türkiye'nin modern ilçeleri arasına giren Esenyıırt'ta termal kaplıcalar da geliyor. 


Uzun zamandır yapılan sondaj çalışmaları sonrasında Esenyurt Belediyesi, Türkiye'deki termal ve kaplıcalardan 15-20 kat daha yüksek kalitede seviyesi olan suyu, vatandaşa termal tesis ve kaplıca hizmeti olarak sunmak için kolları sıvadı. 


Esenyurt 'ta bin 220 metreden 49,5 derece termal su bulundu. Esenyurt Belediyesi, termal suyun kullanımı için İstanbul'un ilk termal havuzunun temelini attı. Esenyurt Belediyesi tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile İl Özel İdaresi'ııin izniyle yapılan jeofizik çalışmalar sonucu bin 220 metreden 49,5 derecede hipertermal su bulundu. 


HAVUZUN TEMELİ ATILDI 


Saadetdere Mahallesi'nde bulunan hipertermal suyun kullanımı için Saadetdere Termal Havuz 'un temelleri atıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Proeyi inşallah...