28 / 04 / 2024

esenyurt turizm faaliyetleri

esenyurt turizm faaliyetleri

İstanbul'un konut ve gayrimenkul alanında merkez olan ilçesi Esenyurt şimdi de sağlık turizmiyle gündemde.Sağlık turizmi yatırımcılarının dikkatini çeken ilçe Başkanı Kadıoğlu,''Esenyurt kaplıcalar diyarı olacak''dedi.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Azim Otomotiv İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Azim Otomotiv İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hana Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hana Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 125 bin TL sermaye bedeli ile Abdelwaly Bekhet, Mohamed    Ahmed ve Mohamed Taha Saleh ortaklığında kuruldu. 

Bellavita Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellavita Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Elyası, Sasan Pournasr ve Mılad Hasany ortaklığında kuruldu. 

Alsalem Seyahat Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsalem Seyahat Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Alsalem tarafından kuruldu. 

Diamond Finance Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond Finance Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vıacheslav Polıushın, Alekseı Ponomarev ve Mevlüt Seyfet ortaklığında kuruldu. 

Fa Group İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fa Group İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rafat Rashıd Omar tarafından kuruldu. 

Germba İnşaat Madencilik Petrol Ürünleri Gıda Turizm Nakliyat İthalat Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Germba İnşaat Madencilik Petrol Ürünleri Gıda Turizm Nakliyat İthalat Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Geçmen tarafından kuruldu. 

Niran Turizm Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niran Turizm Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türk, Samıra Hajatmandı ve Atefeh Mırbadalzadeh ortaklığında kuruldu. 

2023 Yapı Ekipmanları Turizm Metal Lojistik Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2023 Yapı Ekipmanları Turizm Metal Lojistik Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Polat tarafından kuruldu.

esenyurt turizm faaliyetleri Haberi

esenyurt turizm faaliyetleri

Romatizma, eklem rahatsızlığı gibi hastalıklara şifa bulmak için artık uzaklara gitmeye gerek kalmayak. İstanbul'un hızla gelişmekte olan  ilçelerinden Esenyurt, şimdi de sağlık  turizmiyle gündeme gelecek. Üç yıl önce şans eseri bulunan termal suyla, belediye kısa süre içinde ilçede bir termal tesisi faaliyete soktu, ikinci tesis ise tamamlanmak üzere. Yabancı yatırımcıların en çok ev aldığı ilçelerin başında olan Esenyurt, şimdi sağlık turizmi yapmak isteyen yatırımcıların dikkatini çekiyor.


KADIOĞLU YATIRIMLARI  ANLATTI 


Termal yatırımlar bununla da sınırlı kalmadı. Bazı konut firmaları otel+rezidans projeleri devreye soktular. Saadetdere Mahallesi'nde bulunan termal tesisin olduIğu yere yakın bulunan bir arsa büyük bir  otel firması tarafından alındı. Termal tesislerden biri İstanbul Üniversitesi'ne diğeri ise Esenyurt Üniversitesi'ne bağlanacak. "Esenyurt kaplıcalar diyarı olacak" diyen Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, termal suyun bulunmasıyla...