06 / 05 / 2024

Esenyurt Ukra İnşaat Atila Yavuz toplantı yeri ve zamanı

Esenyurt Ukra İnşaat Atila Yavuz toplantı yeri ve zamanı

Ukra İnşaat, hak sahipleri ile Esenyurt'ta bilgilendirme ve durum değerlendirme toplantısı yapacağını duyurdu. Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz'un da katılacağı bilgilendirme ve durum değerlendirme toplantısının yeri ve zamanı şöyle...

UKOM'dan Ukra İnşaat'a karşı eylem!

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

Ukracity'nin inşaatı başlıyor!

Ukra City Komşuları Derneği (UKOM), Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'la görüştü. Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'la da yeni bir görüşme gerçekleştiren UKOM arsa sahipleriyle yaşanan sorunların aşıldığını belirtti.

Ukra İnşaat'tan flaş Ukracity açıklaması!

Ukracity projesinde devir işlemleri devam ederken Ukra İnşaat'tan yeni bir açıklama geldi. Ukra İnşaat yaptığı açıklamada arsa sahiplerinin yüzde 92'si ile sözleşme imzalandığını, imza sayısının kısa sürede tamamlanacağını belirtti

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım!

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım bilgilerine göre proje, Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında bulunacak. Detayları netlik kazanmayan proje yaklaşık 500 adet daireden oluşacak.

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi iletişim!

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi iletişim için 0212 351 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yaklaşık 500 adet dairenin yer alacağı proje Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında hayata geçirilecek.

Ukra City'nin devir işlemleri ne zaman tamamlanacak?

Esenyurt'ta yaşanan imar krizine takılan Ukracity projesinde devir işlemleri sürüyor. Ukra İnşaat yetkilileri yaptıkları son açıklamada 80 arsa sahibinin imza attığını ve inşaatın Ekim ayı gibi başlamasını planladıklarını söyledi...

Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davasında son durum!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat yaptığı açıklamada mahkeme tarafından uzatma taleplerinin kabul edilerek tedbir kararının devamına karar verildiğini bildirdi.

Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın 2013/605 Esas Anadolu 7. Asliye Ticaret Mahkemesinde saat 15:00'te görülecek.

Ukra City mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'taki imar krizi sürecinde iflas erteleme isteyen ve Ukra City projesinin inşaatını durduran Ukra İnşaat’ın mağdur ettiği vatandaşlar önceki gün başlattıkları eylemlerine dün de devam ettiler.

Ukra City mağdurları açlık grevine başladı!

Ukra City mağdurları Esenyurt Ukra City satış ofisi önüne çadır kurup açlık grevine başladı. Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto edecek olan mağdurlar eylemlerini devir işlemleri tamamlanana kadar sürdürecek...

Ukra City mağdurları yarın açlık grevine başlıyor!

Ukra City mağdurları yarın Esenyurt Ukra City satış ofisi önüne çadır kurup açlık grevine başlıyor. Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto edecek olan mağdurlar devir işlemleri tamamlanana kadar eylemlerini sürdürecek...

Ukra İnşaat'tan yeni açıklama!

Ukracity ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "UkraCity projemizin devri ile ilgili raporlar Özyurtlar A.Ş.'ye verilmiş olup, bu raporlar doğrultusunda Özyurtlar A.Ş. çalışmalara başlamışlardır" dedi..

Ukra İnşaat'tan yeni Ukracity açıklaması!

Özyurtlar İnşaat Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat'la görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıklamıştı. Ukra İnşaat da bugün Ukracity ile ilgili yeni bir açıklama yaptı...

Esenyurt Ukra İnşaat Atila Yavuz toplantı yeri ve zamanı Haberi

Esenyurt Ukra İnşaat Atila Yavuz toplantı yeri ve zamanı


Atila Yavuz'un sahibi olduğu Ukra İnşaat, Esenyurt'ta hak sahipleriyle bir bilgilendirme ve durum değerlendirme toplantısı yapacağını duyurdu. 


Ukra İnşaat'ın Facebook ve Twitter hesaplarından duyurulan bilgilendirme ve durum değerlendirme toplantısı, 25 Haziran 2014 Çarşamba günü Esenyurt Kültür Merkezi'nde 19:00 – 22:00 saatleri arasında yapılacak.


Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, Ukra İnşaat müşterilerine şirket ve projeler hakkındaki son durum hakkında bilgi verecek.


Ukra İnşaat bilgilendirme ve değerlendirme toplantısının yapılacağı Esenyurt Kültür Merkezi, Doğan Araslı Cad. No:3 Esenyurt Belediyesi karşısı Kat:2 Esenyurt adresinde bulunuyor...



Ukra İnşaat iletişim!


Adres: Doğan Araslı Cad. 803 Sok. No:1 Şelale Plaza Kat:3 Esenyurt Belediyesi yanı Esenyurt / İstanbul

Telefon: +90 212 699 99 60 (pbx)

Faks: +90 212 699 99 61

E-mail: [email protected]

Web adresi: