04 / 05 / 2024

esenyurt üniversitesi Cuma Bayat

esenyurt üniversitesi Cuma Bayat

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 2012-2013 eğitim ve öğretim yılına veda için düzenlenen törende Esenyurtta yapılacak üniversitenin mecliste onaylandığını belirtti...

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Esenyurt'ta arsa satışı polemiği!

Necmi Kadıoğlu başkanlığı döneminde Esenyurt Üniversitesi'ne tahsis edilen 25 dönümlük arsanın Esenyurt Üniversitesi'ne satışı gündeme geldi. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin camisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını kıldığı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tacettin Aslan Camisi’ni ibadete açtı. Erdoğan, 18 Mart Şehitler Haftası’nın içinde taçlandırılmış bir günde bir arada olduklarını dile getirdi.

Marmara Üniversitesi Tatbikat Camii yarın açılıyor!

Üsküdar’da yapımı tamamlanan yeni Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ilk cuma namazının kılınmasıyla açılıyor.

Life In Vera Esenyurt Projesi!

Life In Vera Esenyurt Projesi İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Cuma Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cuma Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Güven Yavuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Esenyurt, Koza Mahallesi, 1655 Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Esenyurt'ta elektrik kesintisi! 20 Mart 2015!

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ.'den yapılan açıklamaya göre, 20 Mart Cuma günü Esenyurt'un bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek. 10 saat boyunca elektrik kesintisi uygulanacak mahalleler şöyle...

Esenyurt Hoşdere imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenyurt Hoşdere Köyü, Harmanlık Mevkii, 452 parsele ilişkin 1/5.000 ölçekli imar plan tadilatı 20 Şubat 2015 Cuma günü askıya çıktı.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nin kampüsü nereye yapılacak?

2013 – 2014 döneminde eğitim hayatına başlayan İstanbul Esenyurt Üniversitesi yılın 2. döneminde City Center projesindeki binasına taşınmayı planlıyor. Ancak üniversite Esenyurt'ta yeni bir kampüs için proje planlıyor...

Esenyurt’ta inşaatta iskele çöktü: 1 işçi öldü!

Esenyurt’ta önceki sabah saat 07.00 sıralarında Esenyurt Hoşdere Yolu üzerindeki inşaatta işçi Cuma Kayataş ’ın üzerinde bulunduğu iskele 28’inci kattan 24’üncü kata kadar çöktü.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü kantin işletme ihalesi 26 Aralık'ta!

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü; Marmara Üniversitesi Nişantaşı Yerleşkesi kantin işletme işini 26 Aralık Cuma günü saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. 1 yıl işletme işi 72 bin TL olarak belirlendi.

Esenyurt'ta bir inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi öldü!

Esenyurt'ta bir inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi öldü. Alınan bilgiye göre, Esenyurt Üniversitesi'nin Doğan Araslı Bulvarı'ndaki 16 katlı ek binasında çalışan Abdullah Üye (43), binanın 9. katından asansör boşluğuna düştü.

Boğaziçili öğrenciler kentsel dönüşüm araştırmaları için Esenyurt'u seçti!

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, kentsel dönüşüm konulu araştırmaları için Esenyurt’u seçti. Öğrenciler, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Av. Emin Batmazoğlu’ndan ilçede yapımı devam eden kentsel dönüşüm hakkında bilgi aldı...

esenyurt üniversitesi Cuma Bayat Haberi

esenyurt üniversitesi Cuma Bayat

Esenyurt Üniversitesi

İstanbul Esenyurt'ta Nakipoğlu ve Gürlek ailelerinin ortak girişimi ile yapılacak Esenyurt Üniversitesi, mecliste onaylandı.


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılına veda için düzenlenen törende yaptığı konuşmada Esenyurt Üniversitesi'nin meclisten onay aldığını ifade etti.


İstanbul Esenyurt Üniversitesi projesi

Nakipoğlu ve Gürlek ailelerinin işbirliği ile yapılacak üniversitenin bu sene içinde tamamlanması bekleniyor. Esenyurt Üniversitesi projesi için, 25 dönümlük bir arsa tahsis edildi. Zamanla yüz dönüm- bin dönümlük kapasiteye yükseltilmesi hedeflenen İstanbul Esenyurt Üniversitesi kurucu Rektörü ise Prof. Dr. Cuma Bayat.


İstanbul Esenyurt Üniversitesi, mühendislik, güzel sanatlar, spor, sağlık alanlarında eğitime başlayacak. Üniversiteye Eylül döneminde ek kontenjandan 500 kişilik bir kontenjan açılacak.




Işıl Seren...