18 / 05 / 2024

esenyurt Vera Prestij Residence

esenyurt Vera Prestij Residence

Vera Group’un yeni projesi Esenyurt’taki yerini alacak!

Saylan İnşaat mağdurları projelerin maketini ateşe verdi!

Esenyurt'ta hayata geçirilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Mağdurlar konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verdi.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları kendilerinden 30 milyon TL'ye yakın para toplandığını ve ortada projelerin olmadığını söyledi. Mağdurlar yarın saat 13:00'te eylem yapacak.

Görele Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi'nde çalışmalar başladı!

Giresun’un Görele Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan ‘Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde’ projesinde ilk kazma vuruldu.

Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 1.056 adet daire bulunuyor. Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera satış ofisi telefon!

Toplam 1.056 adet dairenin bulunduğu proje konum bilgisine göre otogara 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Esenyurt Life In Vera satış ofisi telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera adres!

Esenyurt Life In Vera adres bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt'ta, Namık Kemal Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 1.056 adet konut ve 85 adet ticari üniteden oluşuyor.

Life In Vera Esenyurt Projesi!

Life In Vera Esenyurt Projesi İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Life İn Vera iletişim!

Satışları devam eden Life İn Vera projesinde 1.056 adet daire ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. Esenyurt Life İn Vera iletişim için 0212 607 1 607 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Esenyurt Life In Vera satılık!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen proje toplam 1.056 adet daireden meydana geliyor. Esenyurt Life In Vera satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Life In Vera ulaşım!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Life In Vera Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Life In Vera ulaşım bilgilerine göre İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

esenyurt Vera Prestij Residence Haberi

esenyurt Vera Prestij Residence

Vera Group, Esenyurt’ta yeni bir projeye başlıyor. Vera Prestij Residence & AVM projesinde satışların ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Proje ile ilgili ilk duyuru Vera Group’un web sitesinden yapıldı. İşte o ifadeler;

“Prestij buradan yükselecek!

Hayatta keşfedilecek çok şey var, prestij gibi... ama öylesine bir prestij asladeğil... Hayal gücünde sınır yok! Prestije getirilen yorumlarda da… İşte karşınızda prestije getirilen en benzersiz yorum... İstanbul'un en gözde lokasyonlarından biri olarak dikkat çeken Esenyurt'un en güzel noktasında… Onu bir gördünüz mü kendinizi ondan gözünüzünüyse üzerinden alamayacaksınız. Vera Prestij.

Vera Yapı Group'tan!”